Giel Krutzer BSc
Docentonderzoeker Toegepaste Biologie
- G.Krutzer@has.nl
- G.Krutzer@has.nl
Als professional ben jij de specialist. Voor sommige uitdagingen is het echter goed om een meer holistische kijk te ontwikkelen. Binnen deze cursus belichten we de vele kanten van humane voeding en dagen je uit om zelf met innovatie aan de slag te gaan, zonder de basis en jouw specialistische kennis uit het oog te verliezen.
Deze cursus in nog in ontwikkeling. De volgende thema’s komen onder andere aan bod: voedingskunde, bio-inhoudsstoffen, voedselvertering, gezondheid, voedselkwaliteit, wetgeving, voedselveiligheid, post harvest technology, analysetechnieken, logistiek, maatschappelijke vraagstukken, alternatieve (plantaardige) eiwitbronnen en milieu-invloeden.
De cursus is ontwikkeld voor professionals op MBO+/HBO-niveau die voor zichzelf, of voor hun werkgever willen leren over humane voeding en gezondheid, duurzame voedselproductie en kwaliteitszorg.
Begeleiding vind coachend plaats, waarbij inhoud en proces met betrekking tot projecten worden gemonitord en waar nodig van kritische vragen voorzien. De docenten/coaches zijn professionals met zeer gevarieerde kennis, vaardigheden en ervaring binnen het brede veld van de humane voedingssector.