Na het volgen van de cursus Kennismaking met voedingsmiddelentechnologie kun jij:
- Uitleggen waarom bepaalde producten sneller bederven dan anderen.
- Vertellen hoe een product is samengesteld.
- De basis van wet-en regelgeving uitleggen.
Na het volgen van de cursus Kennismaking met voedingsmiddelentechnologie kun jij:
De volgende onderwerpen komen tijdens de cursus Kennismaking met voedingsmiddelentechnologie aan bod:
De cursus Kennismaking met voedingsmiddelentechnologie is interessant voor iedereen in de foodsector. Of je nu werkzaam bent als procesoperator of productontwikkelaar.
De lessen krijg je van verschillende HAS-docenten:
Anouk van Stratum – docent Food Technology
Wat heb je nodig om deze cursus te volgen en wat is nog meer handig om te weten?
De cursus Kennismaking met voedingsmiddelentechnologie start op 24 februari 2025.
De cursus duurt in totaal 4 maanden. Je hebt 9 middagen les van 13.00 tot 16.30 uur:
Voor deze cursus heb je tenminste nodig: