WAAR KWAM DE BEHOEFT AAN OVERZICHT VAN HET GEHELE PRODUCTIEPROCES VANDAAN?
“Het leek ons heel relevant om het proces waar wij dagelijks mee werken eens van een andere kant te bekijken. De mensen in deze werkgroep zijn in hun werk bezig met de kwaliteitscontrole van de bakkerij. Ze hebben een achtergrond in voeding maar niet specifiek een bakkersopleiding gedaan. Daarbij is het interessant voor hen om te weten hoe je broodfouten kunt interpreteren, zodat je correcte inschattingen kunt maken. Ook helpt kennis van het productieproces om een betere gesprekspartner te zijn met leveranciers.”
HOE HEB JE DE INCOMPANY CURSUS BASIS BAKKERIJTECHNOLOGIE ERVAREN?
“De cursus is zeer goed gegeven. Doordat het een maatwerk cursus was hebben we de samenstelling van de cursus zelf kunnen bepalen. Zo hadden wij specifiek behoefte aan meer informatie over zuurdesem omdat dit nu erg leeft bij consumenten. Tijdens de cursus was er ruimte voor vragen en konden we nog inhoudelijk accenten verleggen. De docent had de kennis om daarop in te kunnen spelen. In het Teams kanaal stond voorafgaande aan de cursus al veel informatie, daar konden we achteraf ook nog naar teruggrijpen. Ook was het heel fijn de HAS naar ons toe kwam en wij niet met alle collega’s op locatie hoefden te komen.”