Cursus Kwaliteit in bedrijf
Natuurlijk leer je tijdens de cursus Kwaliteit in bedrijf welke controles wanneer en op welke producten moeten worden toegepast. Maar we vertellen je ook hoe je de kwaliteit van tussen- en eindproducten kunt verbeteren.
Voedselveiligheid staat onder druk én in de spotlights. Alle reden voor foodprofessionals om zich te wapenen.
Wil je kennismaken met de wereld van voedselveiligheid of jouw kennis verdiepen? Tijdens de cursussen van HAS green academy leer je alles over kwaliteitscontroles, HACCP en risicoanalyses. Je leert voedselveiligheid te bewaken en effectief in te grijpen. Direct toepasbaar in jouw werk!
Cursus kwaliteit in bedrijf: Kwaliteitscontroles zijn noodzakelijk voor de garantie van de voedselveiligheid en kwaliteit van ons eten. In de cursus Kwaliteit in bedrijf maak je kennis met het werk van de kwaliteitsfunctionaris. Na afronding van deze cursus weet je alles over het opzetten van een kwaliteitszorgsysteem.
Cursus voedselveiligheid & houdbaarheid:Voedselveiligheid is en blijft een hot topic binnen de voedingsmiddelenindustrie. In de cursus leer je alles over het minimaliseren van risico's. Je doet kennis op van toxische stoffen en micro-organismen in voedingsmiddelen. Zo maak je écht het verschil in het beoordelen van voedselveiligheid.
Leergang Quality and Business Improvement in Food: Als kwaliteitsmanager (in spe) ben jij verantwoordelijk voor de quality control van voedingsmiddelen. Omdat je als kwaliteitsmanager vaak middenin de organisatie staat, is er binnen de leergang veel aandacht voor het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden. Zo sta jij je mannetje. (3-5 jaar werkervaring)
De cursussen Kwaliteit in Bedrijf en Quality and Business Improvement in Food (QBIF) gaan beiden over QA en QC, maar zijn toch heel verschillend. Wat zijn die verschillen en welke cursus is mogelijk voor jou interessant? Lees het hier.
Bekijk het actuele cursusaanbod hieronder.