1. Home
  2. Meer HAS
  3. Evenementen
  4. Proefles Leergang Quality and Business Improvement in Food

Proefles Leergang Quality and Business Improvement in Food

Ben jij nieuwsgierig hoe collega-kwaliteitsmanagers omgaan met uitdagende vraagstukken? Wil je leren hoe kwaliteitsprocessen in verwante sectoren worden aangepakt? Schrijf je dan in voor een gratis proefles van de Leergang Quality and Business Improvement in Food (QBIF)!

Cursisten werken aan opdracht - Workshop Zout en suikerverlaging

In deze leergang leer je niet alleen van ervaren docenten, maar ook van andere kwaliteitsmanagers. Samen zorgen we ervoor dat je de kwaliteit van voedingsmiddelen optimaal kunt bewaken en tijdig kunt ingrijpen wanneer nodig.

Datum
03-09-2024
Locatie
HAS green academy Den Bosch
Tijd
17:30 - 21:00

De leergang

De leergang, ontwikkeld door HAS green academy en Normec Foodcare, richt zich op foodprofessionals met 3-5 jaar werkervaring en ambitieuze kwaliteitsmanagers in spe. In kleine groepen combineer je theorie met praktijk en ontwikkel je persoonlijke vaardigheden om stevig in je schoenen te staan binnen je organisatie.

 

Mis deze kans niet om je kennis en netwerk uit te breiden! Meld je vandaag nog aan voor de gratis proefles en ontdek de voordelen van de Leergang Quality and Business Improvement in Food.

Meer over de proefles

Wil je weten wat je gaat leren tijdens deze leergang? Schrijf je dan in voor de gratis proefles QBIF op dinsdag 3 september 2024 van 17.30 – 21.00 uur.

De proefles vindt plaats bij HAS green academy in Den Bosch en is inclusief soep + broodjes.

Het belooft een interessante proefles te worden, waarin uiteraard de opbouw van de leergang aan de orde komt: de onderwerpen, de verschillende modules, de docenten, de opdrachten en de certificering. Daarnaast is er uiteraard ruimte voor vragen.

  • 17:30: een ‘souper’ (soep + broodjes)
  • Korte kennismaking met mede-cursisten & belangstellenden
  • Proefles onderdeel Quality Assurance - Door Sjoerd Remmers, Teamleider Normec Foodcare
  • Proefles onderdeel Business Improvement - Door Jac Giesen, HAS-docent Food Technology
  • Afsluiting tussen 20:30 en 21:00 uur

Meld je aan voor de proefles

Meer weten? Neem contact met ons op