De HAS Food Experience vond volledig online plaats van 1-5 Maart 2021. Elke dag was er een inspirerend programma in het teken van een specifieke categorie. Het programma was via een livestream te volgen. De week is afgesloten met de uitreiking van de FoodManShip Awards. Dagelijks was er de mogelijkheid om Meet & Greets te plannen met de studenten. Deze optie is niet meer beschikbaar, hun video pitches zijn nog wel terug te kijken.
Programma:
- Keuze uit ruim 200 4e jaars HAS-studenten voor het voeren van één-op-één gesprekken,
- Meer dan 130 food projecten te zien, verdeeld over 5 categorieën:
Producing responsibly, Consuming for tomorrow, Doing good business, Designing sustainable food systems en Enjoying food,
- Iedere dag een live talkshow over één van bovengenoemde 5 thema's,
- Feestelijke afsluiting op vrijdag met uitreiking van de FoodManShip Awards.
Maandag 1 maart
9.30 uur Opening online HAS Food Experience 2021
10.00 – 11.00 uur Talkshow ‘Producing Responsibly’
11.00 – 18.00 uur Meet & Greets met de talenten
Dinsdag 2 maart
10.00 – 11.00 uur Talkshow ‘Consuming for Tomorrow’
11.00 – 18.00 uur Meet & Greets met de talenten
Woensdag 3 maart
10.00 – 11.00 uur Talkshow ‘Doing Good Business’
11.00 – 18.00 uur Meet & Greets met de talenten
Donderdag 4 maart
10.00 – 11.00 uur Talkshow ‘Designing Sustainable Food Systems’
11.00 – 18.00 uur Meet & Greets met de talenten
Vrijdag 5 maart
10.00 – 11.00 uur Talkshow ‘Enjoying Food’
11.00 – 15.00 uur Meet & Greets met de talenten
15.00 – 16.00 uur Uitreiking FoodManShip Awards
16.00 uur Feestelijke afsluiting
Belangrijk! Als je de talkshows wilt bekijken of de studenten wilt ontmoeten moet je je aanmelden voor de HAS Food Experience!
Je kunt alle onderdelen van de Food Experience terugkijken door je aan te melden!