Het is inmiddels 4 maanden geleden dat de HAS Food Experience 2020 plaatsvond bij HAS Hogeschool en recent hebben we het jaarboek gelanceerd.
Op onze vernieuwde website has.nl vind je de online versie van het boek. Wil je dit inspiratie-infuus liever écht kunnen vasthouden? Bladeren door de prachtige foto’s en verhalen van onze studenten? Bestel hier het fysieke boek en wij bezorgen het op jouw deurmat. De oplage is beperkt, dus wees er snel bij.
Blogs over ‘wat er na afloop gebeurde’
Na afloop van het evenement gaat de reuring rondom de studenten gewoon door. Er gebeurt ontzettend veel. Programmamanager Mary van Hoek-Hendriks schreef er 3 blogs over:
- ‘Help, ik word gebeld’ gaat over de belangstelling van het werkveld voor de concepten en projecten van de studenten en wat dit voor de studenten betekent.
- ‘En dit schrijven de bladen’ gaat over de talloze artikelen die zijn verschenen in zowel regionale media als vakmedia.
- ‘Een rondtrekkend circus’ gaat over de kansen die studenten krijgen om hun werk ook op allerlei andere (online) evenementen te laten zien.