1. Home
  2. Meer HAS
  3. Nieuws
  4. Nieuwe aflevering onderzoekspodcast Hart voor Groen over eiwittransitie

Nieuwe aflevering podcast Hart voor Groen over onderzoek & eiwittransitie

Lector Ingeborg Haagsma-Boels en docentonderzoeker Mike van ‘t Land vertellen in de nieuwste aflevering van onze onderzoekspodcast Hart voor Groen over het onderzoek dat zij doen in het kader van de eiwittransitie. En dit in aanloop naar een bijzondere dag: morgen houdt Ingeborg haar inaugurele rede.

Ingeborg-Mike-Florieke

Het lectoraat focust zich op toepassing van plantaardige eiwitten én de verkenning van nieuwe eiwitbronnen. Mike vertelt aan de hand van het onderzoeksproject Duurzame eiwitten: eendje meer over de mogelijkheden van waterlinzen. Ingeborg gaat onder meer in op cellulaire agricultuur (fermentatie) en de ontwikkeling van een alternatief voor kaas.

Publicatiedatum
10-10-2024

Over Hart voor Groen

Hart voor Groen is de onderzoekspodcast van HAS green academy. In deze podcast verkennen we onderzoeksthema’s die op het snijvlak van agro, food en leefomgeving liggen. Er komt van alles langs: kennis en expertise met betrekking tot praktijkonderzoek, boeiende projecten en persoonlijke verhalen.

Meer weten of reageren?

Wil je reageren op een van de afleveringen? Dit kan via onze sociale media: @hasgreenacademy #hasgreenacademy #hartvoorgroen. Of stuur een mail naar nieuws@has.nl.

Meer informatie over onderzoekthema's waar HAS green academy aan werkt, vind je op onze website bij onderzoek.