Een businesspanel reikte de prijs uit. Pablo ging met een mooie prijs naar huis: een geldbedrag van 2.500 euro, een jaar lang werken op een flexwerkplek in de Jamfabriek in Den Bosch, 1,5 uur sparren met één van de panelleden en een interview in de studio van FoodBusiness. De tweede prijs ging naar Ferver van oud-HAS’er Cato Pierau met een reeks smaakmakende sauzen. Plek drie werd bemachtigd door Banana Peely Bread van InHolland-studenten Cindy Kwako en Sacha Kuipers met het ontwikkelen van innovatief en duurzaam bananenbrood. De aanmoedigingsprijs ging naar Bitez van Bernadette Conrads met haar chips gemaakt van champignonrestromen.
Koffiesoda met unieke smaak
Pablo wil met Bakkie Bruis af van de alledaagse frisdrank, die vaak veel kunstmatige smaakstoffen bevat. Zijn koffiesoda is gemaakt van perfect gezette cold drip koffie en fruit. Deze fruitige koffie uit Ethiopië mengt hij met het sap van zure kersen. Hierdoor heeft Bakkie Bruis een unieke smaak die je in geen enkele andere frisdrank terugvindt. Een lekkere, alcoholvrije opkikker, perfect voor tijdens het borreluurtje.
Foto: De prijswinnaars, met linksonder Pablo Schultz.