Heel divers. Ik werk regelmatig op kantoor, maar kom ook veel bij klanten in de fabriek. Dat hangt vooral af van de fase waarin een project zich bevindt. Telkens zijn de producten en processen weer anders. Dat brengt iedere keer weer nieuwe uitdagingen met zich mee. Dat houdt het werk heel interessant.
Afgestudeerde Corné aan het woord
Ik werk bij ingenieursbureau Uticon, dat engineering projecten uitvoert voor klanten. Dat zijn met name klanten in de food branche.
Als proces engineer ontwerp (en verbeter) ik proceslijnen. Dit doe ik hoofdzakelijk in teamverband, zowel met collega’s als met klanten.
Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Wat is het belangrijkste dat je op HAS Green Academy hebt geleerd als voedingsmiddelentechnoloog?
Ze hebben me geleerd om communicatief vaardig te worden en verbanden te zien. Ook hebben ze me bijgebracht om nieuwsgierig en onderzoekend te blijven. Dat komt heel goed van pas in een functie als deze.
Wat is je advies voor aankomende studenten?
Oriënteer je goed op de verschillende richtingen die je uit kan met je studie.