Events

22 november 2019

Veel van het voedsel dat we anno 2019 eten is op een of andere manier bewerkt. De bewerking van voedsel is onmisbaar voor veiligheid, houdbaarheid, duurzaamheid, en verteerbaarheid. Maar hoe (on)gezond zijn deze sterk bewerkte voedingsmiddelen?

Food Trend College - Ultra Processed Foods - HAS Hogeschool
23 november 2019

Op zaterdag 23 november organiseren we speciaal voor jou een open dag in Venlo! Maak kennis met ons en onze opleidingen en proef de unieke sfeer van onze hogeschool.

HAS Hogeschool Locatie Venlo
26 november 2019

Duurzaam produceren in AgriFood is van nature vanzelfsprekend. Maar, gaat het vanzelf? Duurzaamheid doe je samen. Het is een uitdaging voor alle spelers in de keten om steeds duurzamer te produceren. Op 26 november a.s. buigen we ons over het thema.

uitnodiging inaugurele rede Lectoraat Duurzaam Produceren
4 december 2019

Wil jij naar huis met een gepersonaliseerde koolstofstrategie voor jouw bedrijf? Kom dan naar de Bodem-C-Lim en breng een recente bodemanalyse mee.

Lector Judith van de Mortel - lectoraat gezonde plant - HAS Hogeschool
22 januari 2020

In het GROW! project werken kennisinstituten, hogescholen en universiteiten samen met partners uit de glastuinbouwsector om hightech plantenkassen te bouwen en optimaliseren.

Mid term event - Grow! - HAS Hogeschool
25 januari 2020

Op zaterdag 25 januari organiseren we speciaal voor jou een open dag in Den Bosch! Maak kennis met ons en onze opleidingen en proef de unieke sfeer van onze hogeschool.

Gebouw vestiging Den Bosch 2018 - HAS Hogeschool
2 februari 2020

Op 2 februari van 10.00 uur tot 14.00 uur organiseren we speciaal voor jou een open dag in onze vestiging in Venlo!

HAS University Building location Venlo
21 maart 2020

Op zaterdag 21 maart organiseren we speciaal voor jou een open dag in Venlo! Maak kennis met ons en onze opleidingen en proef de unieke sfeer van onze hogeschool.

HAS Hogeschool Locatie Venlo
25 maart 2020

Op 25 maart organiseren we speciaal voor jou een open avond in Den Bosch! Maak kennis met ons en onze opleidingen en proef de unieke sfeer van onze hogeschool.

Headerfoto opendag Den Bosch - HAS Hogeschool
4 juni 2020

Op 4 juni organiseren we speciaal voor jou een open avond in Venlo! Maak kennis met ons en onze opleidingen en proef de unieke sfeer van onze hogeschool.

HAS University Building location Venlo

Pagina's