Agenda

26 oktober 2017

Als het om branding gaat, denken de meeste mensen aan grote ondernemingen die met grote budgetten in de weer zijn om hun al succesvolle producten en diensten via reclame nog grotere marktaandelen te helpen realiseren. Niks voor startups dus. Die hebben geen tijd en geld om aan het dure spelletje van branding te verspillen. Eerst maar eens succesvol worden. Maar dat valt dus niet mee.

Marketingpodium - Startup branding - HAS Hogeschool
2 november 2017

Maak kennis met de opleiding Packaging Projectmanager tijdens deze gratis proefles. Je volgt een proefles van een uur en krijgt daarnaast uitleg over de inhoud en opbouw van de opleiding. Uiteraard is dit de ideale gelegenheid om je vragen direct aan de cursusleider en docenten te stellen.

opleiding packaging projectmanager - HAS Hogeschool
8 november 2017

Symposium Bodem Breed is hèt platform voor de bodem- en ondergrondprofessional voor kennisdeling en om te netwerken. Daarom wordt er een zo (bodem)breed mogelijk programma samengesteld, met ruimte voor ontmoetingen en het delen van kennis en ideeën.

Symposium Bodembreed - 8 november 2017 HAS Hogeschool en ZLTO
8 november 2017

In de minor Werk aan de Wereldwijde Voedseldialoog werken 40 studenten van de verschillende opleidingen van HAS Hogeschool in 8 teams aan problemen in de voedingssector. Na 9 weken projectmatig werken presenteren de studenten hun projecten op het slotevent Minor Wereldwijde Voedseldialoog.

Slotevent Minor Wereldwijde Voedselvoorziening - HAS Hogeschool
18 november 2017

Op 18 november 2017 organiseren we speciaal voor jou een open dag in Den Bosch! Maak kennis met ons en onze opleidingen en proef de unieke sfeer van onze hogeschool.

Gebouw HAS Hogeschool locatie Den Bosch
25 november 2017

Op zaterdag 25 november 2016 organiseren we speciaal voor jou een open dag in Venlo! Maak kennis met ons en onze opleidingen en proef de unieke sfeer van onze hogeschool. Uiteraard kun je vragen stellen aan huidige studenten en docenten, en bekijken wat voor leuke projecten en opdrachten je tijdens je toekomstige studie gaat doen.

HAS Hogeschool Locatie Venlo
30 januari 2018

De HAS Food Experience is een must-visit voor jou als professional werkzaam in de food & agro wereld! Een dag vol inspiratie, interactie en food beleving. Op dinsdag 30 januari 2018 opent HAS Hogeschool voor de 10e keer haar deuren voor de HAS Food Experience.

HAS Food Experience 2018 - HAS Hogeschool