Studenten Studiedag

Carrèredag

Op 14 november 2019 vindt de 4e editie van de Studenten Studiedag plaats. Wij organiseren deze dag voor onze studenten (ruim 3000) om ze te informeren over de mogelijkheden en keuzes die ze kunnen maken tijdens hun studie, zoals o.a. stages en minors in binnen- en buitenland.

De dag bestaat uit verschillende onderdelen zoals een bedrijvenmarkt, ontmoetingsplein met meerderejaars studenten, voorlichtingen van de minors en een zakelijk ‘fun’ gedeelte.

 • Bedrijvenmarkt
  Wij vinden het belangrijk om werkgever en student met elkaar in contact te brengen in de sector agro, food en leefomgeving en zo een beeld te vormen van de mogelijkheden voor stages of afstudeeropdrachten en hun toekomstige arbeidsperspectief. Dit doen wij in de vorm van een markt/beurs.
  Inschrijven is niet meer mogelijk, onze bedrijvenmarkt is vol!
  Wil je volgend jaar ook op de bedrijvenmarkt staan?  
  Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Dan ben jij als eerste op de hoogte van de mogelijkheid tot inschrijven! 
   
 • Ontmoetingsplein 4e jaars studenten
  Op het Ontmoetingsplein in het Atrium worden studenten uitgenodigd om, onder het genot van een hapje, te spreken met 4e jaars studenten die graag hun ervaring met stages en minors in binnen- en buitenland delen. Daarnaast zullen dit jaar alumni van de afgelopen 3 jaar aanwezig zijn om hun ervaringen te delen over hoe ze o.a. hun droombaan hebben gevonden.
   
 • Minorvoorlichtingen
  In het 3e studiejaar zijn er 3 minor opties om op een unieke manier invulling te geven aan je studieprogramma. De studiedag is de uitgelezen kans om je uitgebreid te laten informeren over deze mogelijkheden om je te helpen jouw keuze te maken.
   
 • Zakelijke fun
  Binnen dit onderdeel kunnen studenten op een leuke manier vorm geven aan hun professionele (online) uitstraling. Zo was er deze editie de gelegenheid om je CV te laten checken door HRM-professionals, je haar en make-up te laten doen door stylisten en dat vervolgens vast te laten leggen op beeld om zo onder begeleiding je LinkedIn-profiel aan te maken.

Aftermovie 2017

Bekijk hier de aftermovie en het magazine van editie 2018.
 

Bekijk hier het magazine!


Bekijk hier onze verslagen van voorgaande Carrièredagen, nu vormgegeven tot bedrijvenmarkt als onderdeel van de Studenten Studiedag:

Carrièredag 2015 - What's your destination?
Carrièredag 2014 - Contact, Click, Career
Carrièredag 2013 - Gezocht Carrièretijgers
Carrièredag 2012 - Ik ga net-werken