Bedrijvenmarkt Studenten Studiedag

Wij vinden het belangrijk om werkgever en student met elkaar in contact te brengen in de sector agro, food en leefomgeving en zo een beeld te vormen van de mogelijkheden voor stages of afstudeeropdrachten en hun toekomstige arbeidsperspectief. Dit doen wij in de vorm van een markt/beurs.
 
De dag vindt plaats op donderdag 14 november 2019 op de Onderwijsboulevard 221 te ’s-Hertogenbosch en duurt van 10.00 uur tot 16.00 uur.
 
Inschrijven is niet meer mogelijk, onze bedrijvenmarkt is vol!
Wil je volgend jaar ook op de bedrijvenmarkt staan?  
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Dan ben jij als eerste op de hoogte van de mogelijkheid tot inschrijven! 
 

Mogelijkheden voor deelname

Tijdens deze dag kun je je bedrijf of instelling presenteren door middel van een stand en/of een netwerkplein-plaats. Ook is het mogelijk om een advertentie te plaatsen in het programmamagazine dat onder meer verspreid wordt onder alle studenten van HAS Hogeschool. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor deelname. 

Beursstand

Op de bedrijvenmarkt zijn 45 beursstands beschikbaar. Neem eigen presentatiemateriaal mee of maak gebruik van onze wanden en tafels. 

- maximaal 6 m2
- eigen stand of materiaal geleverd door HAS Hogeschool (keuze uit: wanden 2m bij 1m, tafels en stoelen)

 
Kosten: 500,- euro *
 

Plaats op het netwerkplein

Op het netwerkplein is het voor maximaal 15 bedrijven mogelijk zich te presenteren.Kom rechtstreeks in contact met studenten in een informele setting met statafels en leg hier folders of informatie neer.
Het is niet mogelijk om hier met een stand te staan. Wel is het mogelijk om hieraan deel te nemen met 1 of 2 medewerkers namens het bedrijf.

- statafel voor foldermaterialen
- roll-up banner, standaard formaat
- materiaal geleverd door
HAS Hogeschool (statafel)
 

Kosten: € 250,- *
 
 

Advertenties

Ieder jaar wordt er een speciaal magazine ontwikkeld voor de studenten om zich te informeren over de deelnemende bedrijven, voorlichtingen en andere activiteiten op de Studenten Studiedag. Interesse om een advertentie te plaatsen? Geef dit aan in de inschrijfformulier en we nemen hier contact met je over op. Het plaatsen van een advertentie kan niet zonder deelname aan de bedrijvenmarkt. 

Kosten:

  • A5 liggend FC - 200,- euro*
  • A4 staand FD - 250,- euro*
* Voor non-profit bedrijven gelden aangepaste tarieven. Stuur een mail naar GremioUnio@student.has.nl voor meer informatie.