GrowCampus presenteert: ‘Food and the City’ businessevent

Food and the City 2018 - Grow Campus
donderdag, 22 november, 2018

Locatie

Tramkade - 's-Hertogenbosch

Tijd

12.30 uur - 18.00 uur 

Kosten 

Gratis voor medewerkers en studenten van HAS Hogeschool en leden van Grow Campus

€ 27,50 voor overige deelnemers

Details

Op 22 november organiseren wij op de Bossche Tramkade het ‘Food and the City’ businessevent.

Hoe ziet de stad van de toekomst eruit en hoe gaan we om met voedselproductie, water en energie? Nederland kan zich als groenste wereldstad internationaal op de kaart zetten met thema’s als duurzame productie in of vlakbij de stad, circulariteit en nieuwe verbindingen tussen producent en consument. Op ‘Food and the City’ inspireren toonaangevende sprekers met nieuwe inzichten en innovatieve concepten, waaronder HAS Hogeschool lector Frederike Praatsterink van het lectoraat Future Food Systems, die deel zal nemen tijdens de interactieve paneldiscussie. 

Programma

12.30 uur Ontvangst
13.00 uur Welkom Jan Pieter van der Lugt, campusmanager Grow Campus
13.10 uur Keynote: Meiny Prins – Priva: ‘How beautiful is the future if cities integrate their green belts in urbanized areas.’
13.40 uur Keynote: Peter van Wingerden – Floating Farm: ‘Transfarmation’
14.10 uur Pauze
14.30 uur Keynote: Geert van der Veer – Herenboeren: ‘Farming communities, everyone a changemaker’
15.00 uur Keynote: Jos Hakkennes – Duurzame kost: ‘Hoe circulair kan Stadslandbouw zijn?’
15.30 uur Pauze
15.45 uur Interactieve paneldiscussie
16.30 uur Wrap up en afsluiting
17.00 uur Netwerkborrel