HAS Hogeschool aanwezig bij ProefMei College Tour - editie klimaat

proefmei-logo - HAS Hogeschool - agenda
vrijdag, 13 september, 2019

Locatie

Suikerlab - Bergen op Zoom

Tijd

We starten om 15:00 uur en zullen rond 17:00 uur eindigen met een hapje en een drankje.

Details

HAS Hogeschool speelt sinds afgelopen jaar een zeer actieve rol in de ProefMei College Tour. In het kader van de Brabantse Wal week organiseert ProefMei samen met streekorganisatie Brabantse Wal, Het Suikerlab en HAS Hogeschool een extra editie van het spraakmakende en eigentijdse college on tour op vrijdag 13 september in Bergen op Zoom.
De College Tour vindt plaats in het Suikerlab en heeft als doel het met elkaar in contact brengen van studenten, ondernemers en bestuurders uit de Zuidwestelijke Delta.


Hoofdgast Ed Nijpels 

Het centrale thema is het klimaat waarbij Agri & Food en de biobased economie nadrukkelijk aan bod zullen komen. Tijdens de 3e editie van ProefMei college on tour is Ed Nijpels de hoofdgast. Uiteraard maken we eerst kennis met de indrukwekkende loopbaan van Nijpels waarbij hij altijd en tot de dag van vandaag een bijzonder oog heeft gehad voor de opkomende generaties. Tijdens het hoofdcollege zullen studenten vanuit hun studievraagstukken Nijpels bevragen en een korte pitch geven van ieder 1 minuut.

Vooraf aan het hoofdcollege is er een introductie door Avans Hogeschool en Aviolanda van het Icarus project dat gaat over drone technologie binnen de landbouwinnovatie. Cabaretier Edo Berger o.a bekend van de radiozenders Q Music en Radio 538 zal het slotcollege verzorgen op geheel eigenwijze. Valt er nog te lachen om het klimaat?

Meer weten over de ProefMei College Tour? Lees het interview dat we eerder hielden met Dennis van Tilborg van de Stichting ProefMei. 

Meer weten over de ProefMei College Tour van 13 september in het Suikerlab in Bergen op Zoom?