HBO Intro Festival 2018 in 's-Hertogenbosch

hbo intro festival 2018
donderdag, 6 september, 2018

Locatie

's-Hertogenbosch

Tijd

Vanaf 17.00 uur

Details

Jaarlijks organiseren HAS Hogeschool, Avans Hogeschool en Fontys Hogeschool gezamenlijk het HBO Intro Festival. De jaarlijkse aftrap van het studiejaar voor onze studenten op locatie Den Bosch. Dit jaar wordt op donderdag 6 september 2018 het HBO Intro Festival Den Bosch 2018 georganiseerd!

Het festival vindt net als vorig jaar plaats op het Residentieplein (grenzend aan de Onderwijsboulevard) en begint om 17:00 uur. Bezoekers kunnen ook de HBO Intro Hang Out bezoeken. Daar maak je kennis met verschillende studenten- of studieverenigingen en jongerenorganisaties.


Gratis toegang! 

Voor HAS studenten is het HBO Intro Festival gratis. Je studentenpas of bewijs van inschrijving zijn de sleutel tot toegang! Ook mag je een introducé meenemen naar het festival.


Meer informatie

Benieuwd naar de line-up of alle andere extra’s op het festival?
Ga dan naar hbointro.nl of volg ons op Facebook: /HBOIntrodenbosch. Hierdoor blijf je up-to-date over de laatste ontwikkelingen rondom het HBO Intro Festival.

Wist je dat...

HBO intro Festival in Den Bosch het certificaat Future Proof Festival toegekend heeft gekregen?
Future Proof Fesitval is een nieuwe certificerings-methodiek die ontwikkeld is door Duurzaam Organiseren in samenwerking met Stichting Milieukeur.