Studiedag voor Studenten HAS Hogeschool

donderdag, 12 januari, 2017

Locatie

HAS Hogeschool 
Onderwijsboulevard 221 
5223 DE 's-Hertogenbosch 
 

Details

Start: 10.00 uur

Opening: 11.00 uur

Afsluiting: 15.30 uur

Netwerkborrel: 16.00 uur

Op donderdag 12 januari vindt de Studiedag voor Studenten plaats op de HAS. Dit is hét uitgelezen moment om informatie te verzamelen over de invulling van jaar 3 en 4!

Vandaar het thema: Your studies, your career!

Wat zijn je mogelijkheden gedurende en na je studie bij de HAS? Waar wil je stage lopen, welke minors zijn er of waar ga je werken na afronding van je opleiding? Op de studiedag vind je deze informatie!

Minorvoorlichtingen
In het 3e jaar van je opleiding kun je een minor volgen op de HAS of daarbuiten. Er zijn voorlichtingsronden waarin toelichting wordt gegeven over de verschillende HAS minors, studeren bij een andere instelling in Nederland of zelfs in het buitenland. De studiedag is de enige kans (!!) om je uitgebreid te laten informeren over deze mogelijkheden om je te helpen jouw keuze te maken.

Ontmoet jouw toekomstige werkgever/stagebedrijf
Je hebt de mogelijkheid om bedrijven te ontmoeten in de sectoren agro, food en leefomgeving op de bedrijvenmarkt. Erg gemakkelijk en een mooie kans om je netwerk uit te breiden. Misschien kun je een eerste stap zetten in je carrière door een stage, afstudeeropdracht of baan binnen te slepen. Welke bedrijven deelnemen, lees je eind december in het magazine dat je zult ontvangen.  

Ontmoetingsplein
Op het ontmoetingsplein in de Deel word je uitgenodigd om, onder het genot van een hapje, te spreken met 4e jaars studenten die graag hun ervaring met stages en minors in binnen- en buitenland met je delen.
Daarnaast is er die dag nog veel meer te zien en te beleven. De Studiedag voor Studenten is een leuke en belangrijke dag om je 3e en 4e jaar goed vorm te geven.

De Studiedag voor Studenten, een studiedag voor jou!!
Zorg dat je erbij bent!

De studiedag is opgenomen in je rooster.
De Studiedag voor Studenten is een samenwerking van HAS Hogeschool en Studentenvereniging Gremio Unio