TASTE Summit Maastricht met lector HAS Hogeschool

Taste Summit 2019 logo
dinsdag, 8 oktober, 2019

Locatie

Hotel Management School, Maastricht

Details

​Het thema van TASTE Summit Maastricht dit jaar is 'De waarde van het landschap voor vitale (Lim)burgers'. Het doel van de TASTE Summit is het verbinden van Academici en food/vitaliteit professionals in de overtuiging dat we samen zo veel meer kunnen bereiken. Dit jaar focussen we op biologisch, lokale producten & producenten en ecosystemen: De toekomst van Limburg als het gaat om duurzaam eten en drinken. 1 van de sprekers is lector Herman Peppelenbos van het lectoraat Groene Gezondheid.
 

Sprekers

  • Aaron Adams - Chef - Farm Spirit
  • Dr. ir. Herman Peppelenbos - Lector Groene Gezondheid – HAS Hogeschool
  • Richard Dunne - The Harmony project
  • Toine Gresel - Voorzitter Nationaal landschap Zuid-Limburg
  • Peter Klosse - Initiator Taste Summit - Lector Gastronomie HMSM
  • Richard Dunne - The Harmony project

Over Herman Peppelenbos

Herman Peppelenbos werkt sinds december 2013 als lector Groene Gezondheid bij HAS Hogeschool. Zijn lectoraat 'Groene Gezondheid' richt zich op het vergroten van de bijdrage van de tuinbouwsector aan het terugdringen van de zorgkosten. Het gaat om het vormen van slimme allianties met aandacht voor zowel de teelt van gezonde(re) tuinbouwgewassen als de consumptie van groente en fruit. Door bij te dragen aan gezonde eetpatronen wil dit lectoraat zorgen voor impact op onze gezondheid en vitaliteit. Lees meer over het lectoraat Groene Gezondheid.

Aanmelden

TASTE Summit Maastricht vindt plaats op 8 oktober op de Hotel Management School Maastricht. Je aanmelding is inclusief toegangskaarten tot de Folie Culinair en de BBB. Meer informatie of aanmelden