HAS Food Experience

De datum van 2019 is inmiddels bekend! Op 5 februari 2019 opent HAS Hogeschool voor de 11e keer haar deuren voor de HAS Food Experience.
 

HAS Food Experience 2019: Today's Food Challenges

Tijdens de 11e editie van dinsdag 5 februari 2019 presenteren ruim 200 4e-jaars HAS-studenten hun innovaties die oplossingen bieden voor Today’s Food Challenges!  
 
Check hier de aftermovie van 2019: 


Onze HAS studenten tonen hun afstudeerproject in het food- of agrodomein, uiteenlopend van innovatieve food concepten tot visies over de toekomst van food, van reststroomreductie tot proceskundige validaties, van kwaliteitsprojecten tot nieuwe verpakkingsmogelijkheden en van nieuwe producten en marktbenaderingen tot start up food ondernemers.

De challenges van 2019:

  • Green & Tech
  • Consumer & Business
  • Lifestyle & Health
  • Start-ups & Entrepreneurs

Winnaars FoodManShip Awards
Check ook ons nieuwsartikel Dier- en veehouderijstudent Ivo van Dijk wint publieksprijs HAS Food Experience 2019 om te meer te weten te komen over de winnaars van de FoodManShip awards!

Heeft u interesse om de HAS Food Experience mede mogelijk te maken door middel van een partnership of sponsering? Bekijk dan deze pagina voor de opties.

 

HAS Food Experience 2019 is mede mogelijk gemaakt door:

Partners;

Partners van HAS Food Experience    

Supporters;

supporters - HAS Food Experience 2019 - HAS Hogeschool

Donateurs;

      DUPP-Food Recruitment, Koninklijke Euroma,
Lenders BV Prei & Aspergeplanten, Schuttelaar & Partners