HAS Food Experience

HAS Hogeschool presenteert op dinsdag 31 januari 2017 alweer voor de negende keer hét inspirerende food event met vernieuwende projecten voor de toekomst van aanstormende food professionals. Alle projecten van onze studenten kenmerken zich door ontwikkeling, innovatie en verandering. 

Button aanmelden HAS Food Experience 2017 - HAS Hogeschool
 
Ruim 160 HAS studenten tonen hun afstudeerproject in het food domein, uiteenlopend van innovatieve food concepten tot visies over de toekomst van food, van reststroomreductie tot proceskundige validaties, van kwaliteitsprojecten tot nieuwe verpakkingsmogelijkheden en van nieuwe producten en marktbenaderingen tot start up food ondernemers.
 

Tijdens een flexibel programma kun je zelf bepalen op welke manier je jezelf laat inspireren gedurende de dag. Aan het eind van de dag wordt de HAS FoodManShip Award uitgereikt aan de meest innovatieve concepten. De winnaars worden geselecteerd door de vakjury en daarnaast is er ook een publieksprijs.

Thema HAS Food Experience 2017: Rethinking tomorrow

Toekomstgericht, betrokken en ondernemende young professionals, dat is wat HAS Hogeschool graag stimuleert bij haar studenten. Verdieping in huidige systemen en bekijken waar het anders kan, beter kan, doordachter kan met behoud van goede content.
In HAS Food Experience 2017 staan de knoppen van een cassettespeler centraal.
 
HAS Hogeschool_HAS Food Experience 2017
 
Hele generaties groeiden er mee op. De huidige generatie HAS studenten niet en toch kennen ze de knoppen (content) maar de context is inmiddels veranderd naar smartphones en tablets. Rethinking tomorrow, doordenk de content in een veranderende context (tomorrow).
 

HAS Food Experience 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door:

HAS-Food-Experience_HAS-Hogeschool_Givaudan  HAS-Food-Experience_HAS-Hogeschool_Royal-SmildeHAS-Food-Experience_HAS-Hogeschool_Wouter-de-Graaf

HAS-Food-Experience_HAS-Hogeschool_Markies  HAS-Food-Experience_HAS-Hogeschool_MarelHAS-Food-Experience_HAS-Hogeschool_Rabobank

HAS-Food-Experience_HAS-Hogeschool_Bakkerij-Veld   HAS-Food-Experience-website_Desem   HAS-Food-Experience-website_Heyde-Hoeve   

HAS-Food-Experience-website_Hutten   HAS-Food-Experience-website_Smokey-Goodness HAS-Food-Experience-website_Arendje

HAS-Food-Experience_HAS-Hogeschool_Crisp  HAS-Food-Experience_HAS-Hogeschool_IFS  HAS-Food-Experience_HAS-Hogeschool_Interfood  HAS-Food-Experience_HAS-Hogeschool_Pepsico

HAS-Food-Experience_HAS-Hogeschool_Rousselot  HAS-Food-Experience_HAS-Hogeschool_Scelta  HAS-Food-Experience-website_BK-Kwaliteitespartners-in-Food  HAS-Food-Experience-website_Van-Reijssen

HAS Food Experience_HAS HogeschoolHAS-Food-Experience-website_JUSTHAS-Food-Experience-website_Combi-ondernemerslift

HAS-Food-Experience_HAS-Hogeschool_ABN-Amro  HAS-Food-Experience_HAS-Hogeschool_Butchers  HAS-Food-Experience_HAS-Hogeschool_Driessenfood  HAS-Food-Experience_HAS-Hogeschool_Dupp  HAS-Food-Experience_HAS-Hogeschool_Eurom

HAS-Food-Experience_HAS-Hogeschool_Food-Valley HAS-Food-Experience_HAS-Hogeschool_Huijbregts-groupHAS-Food-Experience_HAS-Hogeschool_Interpolis  HAS-Food-Experience_HAS-Hogeschool_Specialiteiten-bakker    HAS-Food-Experience_HAS-Hogeschool_VanDrie-Group

HAS-Food-Experience-website_Corbidon   HAS-Food-Experience-website_Foodatelier  HAS-Food-Experience-website_ZLTO  HAS-Food-Experience-website_van-HoeckelHAS-Food-Experience-website_Bonduelle