HAS Food Experience

De datum van 2019 is inmiddels bekend! Op 5 februari 2019 opent HAS Hogeschool voor de 11e keer haar deuren voor de HAS Food Experience.
 

HAS Food Experience 2019: Today's Food Challenges

Tijdens de 11e editie van dinsdag 5 februari 2019 presenteren ruim 200 4e-jaars HAS-studenten hun innovaties die oplossingen bieden voor Today’s Food Challenges!  
Onze HAS studenten tonen hun afstudeerproject in het food- of agrodomein, uiteenlopend van innovatieve food concepten tot visies over de toekomst van food, van reststroomreductie tot proceskundige validaties, van kwaliteitsprojecten tot nieuwe verpakkingsmogelijkheden en van nieuwe producten en marktbenaderingen tot start up food ondernemers.
 
De challenges van 2019:
  • Green & Tech
  • Lifestyle & Health 
  • Consumer & Business
  • Start-Up

Alvast een voorproefje? Bekijk hieronder de aftermovie van 2018!

 
Heeft u interesse om de HAS Food Experience mede mogelijk te maken door middel van een partnership of sponsering? Bekijk dan deze pagina voor de opties.
 
De aftermovie van 2018: 

HAS Food Experience 2018 is mede mogelijk gemaakt door:

Partners;

 Overzicht Partners HAS Food Experience 2018 - HAS Hogeschool

Sponsoren;

logo arendje - sponsor - HAS Food Experience - HAS Hogeschool

Supporters;

      Amarant Bakkersholding, DUPP - Food Recruitment, Crisp Sensation

FrieslandCampina, Schuttelaar & Partners, Vion Food Nederland