HAS Food Experience

HAS Food Experience 4 februari 2020: Today's Food Challenges

Op dinsdag 4 februari 2020 opent HAS Hogeschool voor de 12e keer haar deuren voor de HAS Food Experience met:
•    240 4e-jaars HAS-studenten 
•    140 oplossingen voor Today’s Food Challenges
•    Exclusieve openingstijden voor relaties van HAS Hogeschool

•    4 categorieën: 


 

Bekijk hier een impressie van de HAS Food Experience 2019. 

Ook reikten we de FoodManShip Awards uit. Bekijk hier het HAS Food Jaaroverzicht van 2019 met foto's en teksten van alle studenten met hun uitdagingen én oplossingen.


HAS Food Experience 2019 is mede mogelijk gemaakt door

Partners

RabobankMarelBavariaAgriFood CapitalImagroAppèlNestléOndernemersLift+Albert HeijnSlow Food Masters

Supporters

GivaudanBunzlScelta MushoomsAgrifood CareerPepsiCoRijk ZwaanRademakerDarling IngredientsYor-inHoppeNyenrodeKrop en KoolLamb WestonZon Fruit & VegetablesUnilever Food SolutionsFriesland CampinaHutten