HAS Food Experience

HAS Food Experience 2020


HAS Food Experience 4 februari 2020: Today's Food Challenges

Verpakkingsmateriaal gemaakt uit koeienmest. Een high protein snack voor 65-plussers. IJsjes voor kinderen met kanker. Babyvoeding ter preventie van voedselallergieën. Dit is een aantal voorbeelden van projecten die je kunt bekijken tijdens de HAS Food Experience waarbij 240 4e-jaars HAS-studenten meer dan 140 oplossingen voor Today’s Food Challenges presenteren. 
 

De uitdagingen die studenten aangaan, zijn verdeeld over 4 categorieën: 

has food experience categorieën - HAS Hogeschool

Direct aanmelden

We nodigen je van harte uit om aanwezig te zijn: 

Zakelijke relaties Familie, vrienden en niet business-relaties Studenten
Button: aanmelden Button: aanmelden Button: aanmelden

Programma

Dit jaar is het programma van de HAS Food Experience anders dan anders ingericht. We hebben exclusieve openingstijden voor zakelijke relaties van HAS Hogeschool. Vanaf 15.00 uur is het event ook open voor anderen:

11.30 uur HAS Food Experience exclusief open voor zakelijke relaties
12.00 uur Openingswoord & uitreiking FoodManShip Award
  Aansluitend bezoek aan expositie met projecten met oplossingen voor Today’s Food Challenges op smaak gemaakt met exclusieve lunch experience
15.00 uur HAS Food Experience ook open voor familie, vrienden en niet business-relaties van HAS Hogeschool
18.00 uur  Feestelijke afsluiting met borrel