Partnerships

De HAS Food Experience is hét inspirerende foodevent met vernieuwende projecten en concepten voor de toekomst van aanstormende food professionals. De organisatie van de HAS Food Experience wordt volledig bekostigd met sponsorgelden. Denk daarbij aan programmering, communicatiemiddelen, catering, aankleding.
 
Partners en sponsoren van de HAS Food Experience zijn organisaties die creativiteit, technologie en innovatie in de foodbranche hoog in het vaandel hebben staan, jong talent en het onderwijs een warm hart toedragen en hieraan een actieve bijdrage willen leveren. 

Sponsor worden?

U heeft de keuze uit drie pakketten en ook in kind sponsoring behoort tot de mogelijkheden. Waarom uw bedrijf verbinden aan de HAS Food Experience?

  • U krijgt de kans uw bedrijf te profileren richting het talent van morgen.
  • U raakt geïnspireerd en doet nieuwe, frisse ideeën op.
  • U bezoekt het food event van het jaar, volop gelegenheid van het leggen en onderhouden van interessante contacten binnen de food sector.


Wilt u voor de 12e editie ook sponsor worden? Neem dan contact op met Linda Bonte, aquisitie & partnerships via ons contactformulier voor alle mogelijkheden.

Button Sponsor worden HAS Food Experience


“De connectie met de aanstormende food professionals van straks is voor ons heel belangrijk. Zo blijven we voorop lopen in creativiteit en innovatie van ons assortiment.“
John van de Bunt, Commercieel Directeur bij Markies Catering

“HAS Food Experience is een uniek evenement waarbij de creativiteit en professionaliteit van de HAS studenten bij elkaar versmolten worden tot verrassende en zeer relevante creaties.”
Ellen de Brabander, Senior Vice President bij PepsiCo