Teacher story Dirk
My name is Dirk Beerendonk, I have been working at HAS for two years now and I am a lecturer at International Food & Agribusiness (IFA).
Onze studenten en cursisten bij HAS green academy hebben allemaal hun eigen unieke verhaal. Of ze nu net zijn begonnen met hun voltijd hbo opleiding, hun ervaringen vertellen over het maken van een studiekeuze of een gaaf stageverhaal hebben, ze zijn het waard om te delen. Op deze pagina staan al hun verhalen gebundeld. Gebruik de filtering om alle studentenverhalen van onze HAS green academy hbo bachelor studenten te lezen!
Bekijk hier de verhalen van onze studenten, cursusten en partners over het studeren en samenwerken met HAS green academy.
My name is Dirk Beerendonk, I have been working at HAS for two years now and I am a lecturer at International Food & Agribusiness (IFA).
In een korte video vertelt oud student Applied Geo-Information Science Suzan meer over haar ervaringen op de HAS en het werkveld.
In een korte video vertelt docent Giel van de opleiding Toegepaste Biologie (in Venlo) meer over zijn werkzaamheden en zijn ervaringen op de HAS en in het werkveld.
In een korte video vertelt docent Jesse van de opleiding Applied Geo-Information Science meer over zijn werkzaamheden en zijn ervaringen op de HAS en in het werkveld.
Gabriela werkt als afvalwatertechnoloog bij Royal HaskoningDHV, waar ze innovatieve oplossingen ontwikkelt voor waterbeheer en duurzaamheid. Van werken in het lab tot projecten op locatie, geen dag is hetzelfde. Ontdek hoe Gabriela haar tijd bij HAS green academy gebruikte om haar passie voor afvalwater en technologie te ontdekken en zich voor te bereiden op een veelzijdige carrière.
Esmée is adviseur waterkwaliteit bij Waterschap Aa en Maas. Van data-analyse tot veldonderzoek, haar werk draait om het verbeteren van waterkwaliteit en het behalen van milieudoelen. Bij HAS green academy ontdekte ze haar passie voor hydrologie en aquatische ecologie, en ontwikkelde ze de vaardigheden die haar nu elke dag helpen om impact te maken. Lees hoe Esmée haar brede interesse omzette in een specialisatie met échte betekenis voor de leefomgeving.
Raven wist niet meteen wat ze wilde doen, maar had één duidelijke drijfveer: bijdragen aan een betere wereld. Tijdens een meeloopdag Milieukunde aan HAS green academy zag ze hoe breed en praktijkgericht de opleiding is. "Wat me aansprak, was de diversiteit en dat je jezelf kunt specialiseren via projecten. Dat gaf me de ruimte om mijn interesses te ontdekken." Deze keuze leidde haar naar een betekenisvolle carrière bij de gemeente 's-Hertogenbosch. Lees hieronder meer!
Thijn Voordendag (21) uit Nieuwerkerk aan den IJssel is derdejaars student Food Innovation aan de HAS. Met zijn passie voor voeding en creativiteit geniet hij van de praktijkgerichte lessen en werkt hij aan uitdagende projecten die zijn ideeën tot leven brengen.
Bibi (23) komt uit IJsselstein en zit in haar derde jaar van de opleiding Food Innovation aan HAS green academy. Met een specialisatie in Food en Design kan ze haar creativiteit en passie voor voeding op een vernieuwende manier inzetten. Bibi houdt ervan om met haar handen te werken en voelt zich helemaal op haar plek in een praktijkgerichte omgeving waar ze haar ideeën kan omzetten in concrete concepten.
Rob wist al op de middelbare school dat hij iets met het milieu wilde doen. Bij de opleiding Milieukunde aan HAS green academy vond hij de juiste mix van theorie en praktijk, waardoor hij leerde om duurzaamheid in de praktijk te brengen. “De opleiding gaf me een brede basis. Ik leerde onderzoeken, kritisch denken en kreeg de kans om in projecten te werken die aansluiten op het werkveld.”
In een korte video vertelt oud student Food Innovation Roland meer over zijn werkzaamheden en zijn ervaringen op de HAS en het werkveld.
In een korte video vertelt oud-student Milieukunde Sam meer over zijn werkzaamheden en zijn ervaringen op de HAS en in het werkveld.
In een korte video vertelt docent Food Technology Jac meer over zijn werk op de HAS en zijn ervaring in de sector.
Studenten Daan, Niels en Tom, en hun stagebegeleider Hans de Bie van Alfa Accountants & Adviseurs, een toonaangevend accountantskantoor gespecialiseerd in de agrarische sector, delen hun ervaringen met de stageprojecten van de HAS.
Studenten Daan, Niels en Tom, en hun stagebegeleider Hans de Bie van Alfa Accountants & Adviseurs, een toonaangevend accountantskantoor gespecialiseerd in de agrarische sector, delen hun ervaringen met de stageprojecten van de HAS.
In een korte video vertelt docent Food Technology Andrea meer over haar werk op de HAS en haar ervaringen in de sector.
In een korte video vertelt docent Food Innovation Anouk meer over haar werk op de HAS en haar ervaring in de sector.
Hi ik ben Dana en 20 jaar oud en ik zit in het 2e studiejaar van de opleiding Food Innovation aan HAS green academy in Den Bosch.
Stages vormen een cruciaal onderdeel van veel opleidingen, maar wat leer je er nu écht van? Lieke Heuvelmans, derdejaarsstudent Applied Geo-Information Science, loopt momenteel stage bij RTL Nieuws. Hier combineert ze haar passie voor aardrijkskunde met grafisch design.
In een korte video vertelt docent Milieukunde Marc meer over zijn werk op de HAS en zijn ervaring in de sector.
In een korte video vertelt alumnus Horticulture & Business Management Christopher meer over zijn werkzaamheden en zijn ervaringen op de HAS.
In een korte video vertelt alumnus International Food & Agribusiness Francesco meer over zijn werkzaamheden en zijn ervaringen op de HAS.
In een korte video vertelt alumnus Veehouderij Gijs meer over zijn werkzaamheden en zijn ervaringen op de HAS.
In een korte video vertelt alumnus Bedrijfskunde en foodbusiness Lies meer over haar werkzaamheden en haar ervaringen op de HAS.