Partnerbedrijf AB Werkt Horst

Facts & figures logo ab werkt - partnerbedrijf HAS Hogeschool
Plaats Horst
Opgericht: Sinds jaren zestig actief, vanaf 2009 in Horst
Algemeen directeur: Ferry Beks
Medewerkers: 70
Diensten: Full-service dienstverlener en personeelsbemiddelaar in de sectoren agro, food, industrie, GWW en groenvoorziening
Website: www.ab-werkt.nl
Over: De coöperatie AB Werkt helpt mensen aan werk, en werkgevers aan mensen. De kracht ligt in de bemiddeling van vooral fysieke banen in agro, food en industrie. Ook zorgt AB Werkt voor werknemers in het beheer van de leefomgeving, zoals weg- en waterbouw en groenvoorziening. Voor leden en andere opdrachtgevers biedt AB Werkt brede HRM-ondersteuning. AB Werkt heeft vijf vestigingen in Zuid-Nederland: Goes, Veghel, Horst, Roermond en Beek. Dagelijks zijn er gemiddeld 1800 medewerkers aan het werk bij haar klanten en leden. Naast bedrijfsverzorging, uitzenden, detacheren en payrollen, besteedt AB Werkt ook veel aandacht aan het opleiden en ontwikkelen van haar werknemers.
Partner van HAS omdat…

AB Werkt is al ruim 40 jaar actief in de agrarische sector. Ze kent de branche door en door en weet wat er speelt. Daarom een belangrijke informatiebron voor studenten van de HAS. Daarnaast kan AB Werkt een belangrijke rol vervullen in het starten van de loopbaan, zoals het vinden van een passende baan tijdens en na de studie.
Bovendien is HRM een studieonderdeel bij de opleidingen Bedrijfskunde & agri-foodbusiness en Business Management in Agriculture & Food.

ab werkt ondertekening partnerbedrijf HAS Hogeschool