Partnerbedrijf Bart Faassen Tegelen

Facts & figures

Logo Bart Faassen - Partnerbedrijf HAS Hogeschool

Plaats Tegelen
Directeur Bart Faassen
Opgericht in: 1980
Oppervlak ca. 75 hectare
Website:        

www.faassenplants.nl

Over

Bart Faassen Tegelen BV en Faassen-Hekkens BV zijn in 90 jaar tijd uitgegroeid van kleine specialistische bedrijven tot een brede groen-leverancier. Ook het werkgebied is in de loop der jaren uitgebreid van enkele kilometers in en rond Limburg tot heel Europa.

Met een modern, professioneel en goed uitgerust hecht team streven wij ernaar de beste producten te leveren. Hiervoor zijn wij onder andere gecertificeerd met het MPS-A+ certificaat. Daarnaast zijn wij al jaren voorloper op het gebied van duurzame producten met bekende (en autochtone) herkomst. Ons Planet Proof certificaat en deelname aan Naktuinbouw Select Plant onderstrepen dit.

Partner van de HAS omdat… De kwekerijwereld staat voor grote uitdagingen door alsmaar veranderende eisen uit de markt en vernieuwde wetgevingen op gebied van milieu en traceerbaarheid. Als vooruitstrevend bedrijf met handel uit, maar vooral ook naar het buitenland is het voor ons belangrijk om voorop te lopen in de markt. Kennis op verschillende vlakken is hierbij erg belangrijk. Met het partnerschap met de HAS hopen wij kennis over te kunnen dragen aan jong talent en hun daarbij enthousiast te maken voor de turbulente boomkwekerijwereld. Kennis die wij later goed kunnen gebruiken in de vorm van gekwalificeerde stagiaires en/of medewerkers. .