Partnerbedrijf Lindeboom bierbrouwerij

Facts & figures

Lindeboom - Logo - HAS Hogeschool

Plaats Neer
Opgericht in: 1870
Eigenaren: Familie Geenen / Algemeen directeur Paul Joosten
Aantal medewerkers 35
Producten Lindeboom Pilsener, Gouverneur speciale 140, Gouverneur Blonde, Gouverneur Brune, Gouverneur Triple, Gouverneur Dubbelbock, Venloosch Alt, Venloosch Wit, Lindeboom Herfstbock, Lindeboom Oud Bruin
Afzetgebied Circa 65% in de driehoek Weert, Venlo en Roermond, de rest verspreid over Nederland en Engeland. De verdeling is 80 procent horeca en 20 procent retail.
Extra Rondleidingen, eigen winkeltje bij brouwerij
Website:         www.lindeboom.nl
Over:  Lindeboom is een zelfstandige familiebrouwerij, opgericht in 1870 door Willem Geenen. Inmiddels runt de vierde generatie het bedrijf. Het bier wordt ambachtelijk gebrouwen in koperen ketels. In de bedrijfsvoering is er aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Enkele voorbeelden: er wordt 100 procent groene stroom gebruikt, de brouwerij heeft een eigen waterbron, brouwafval wordt hergebruikt als basis voor veevoer en de in 2013 geopende nieuwe brouwzaal levert 25 procent energiebesparing op.

Partner van de HAS omdat… 
Lindeboom laat zien dat er te midden van een paar brouwerijgiganten plaats is voor kleine brouwerijen die zich onderscheiden door een eerlijke, ambachtelijke en herkenbare managementfilosofie. De flexibiliteit van dit bedrijf maakt het tot een uitstekende partner voor de studenten van HAS Hogeschool.