Partnerbedrijf Maurice Kassenbouw

Facts & figures Maurice kassenbouw - Logo - HAS Hogeschool
Opgericht: 1948
Eigenaar: Aad Ammerlaan
Medewerkers: 85
Extra: Naast kassenbouw gespecialiseerd in schermdoekinstallaties en het bouwen van bedrijfs- en verpakkingsruimtes voor de agrarische sector.
Website: www.kassenbouw.com
Over: Maurice Kassenbouw B.V. uit Horst bouwt wereldwijd innovatieve tuinbouwkassen en bedrijfsruimtes. Het bedrijf streeft in alle opzichten naar duurzaamheid. Bij innovaties staat energiebesparing centraal. De klanten van Maurice Kassenbouw komen uit alle segmenten van de tuinbouwsector: de sier- en groenteteelt, boom- en plantenkwekerijen, veredelingsbedrijven, universiteiten en tuinbouwscholen. Door de constante samenwerking met onderzoeksinstituten beschikt Maurice Kassenbouw over een grote deskundigheid. Om ook aan de vraag van de buitenlandse markt te voldoen is Ammerlaan Construction B.V. opgericht. Samen met Maurice Kassenbouw B.V. is het één van de grotere spelers in de kassenbouwbranche.
Partner van de HAS omdat…. Maurice Kassenbouw B.V. is gespecialiseerd in de bouw van innovatieve, duurzame en kwalitatieve kassen. Het bedrijf streeft continu naar het verwerken van innovaties in haar producten en werkt daarbij nauw samen met onderzoeksinstituten.