Partnerbedrijf Personato

Facts & figures Logo Personato - Partnerbedrijf HAS Hogeschool
Plaats Venlo
Opgericht: 2002
Algemeen directeur: Jeroen Heijligers
Aantal Medewerkers: 60
Diensten: werving, selectie, detachering, RPO (recruitment proces outsourcing), arbeidsmarktcommunicatie, recruitment procesoptimalisatie, TopProfile Executive Search (bemiddeling management/directiefuncties)
Afzetgebied: Heel Nederland met een focus op Zuid-Oost Nederland
Website: www.personato.nl
Over:

Personato assisteert bedrijven op een kwalitatief hoogstaande manier bij het werven en selecteren van personeel op mbo, hbo en universitair niveau. Naast recruitment helpt het bedrijf ook professionals die een carrièrestap willen maken. Verder is Personato gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie en recruitment procesoptimalisatie. Het bedrijf is in 2002 opgericht en groeide in enkele jaren naar meer dan 60 medewerkers. Personato is actief in verschillende branches, waaronder de agro- en foodbranche. Het hoofdkantoor van Personato bevindt zich op een strategische locatie aan de A73 in Venlo.

Partner van HAS omdat…

Personato is een kenner van de markt waar studenten van de HAS in terechtkomen. Ze bemiddelen bij de werving en selectie van personeel in de agro- en foodsector. Voor de HAS is Personato een belangrijke informatiebron als het gaat om de vraag waar de markt qua personeel behoefte aan heeft. Voor onze studenten kan het bedrijf ook een schakel naar hun eerste baan betekenen. Personato is een interessante partner om in een vroeg stadium van de opleiding kennis mee te maken.