Leden kenniskring Voeding & Gezondheid

 

Sandra van den Berg
Docent/onderzoeker International Food & Agribusiness

 

Conny van Iperen
Hogeschooldocent Food Innovation

  Nadja Hanssen    
Docent/onderzoeker HAS Hogeschool Venlo
 

Sylvie Huybers
Docente / onderzoeker Voedingsmiddelentechnologie

  Illyia de Hoogh
Adviseur / projectmanager
 
  Dr. Joost Linschooten
Docent/onderzoeker Voeding en Gezondheid

Voedingsmiddelentechnoloog (HAS Den Bosch, 2005), Master Metabolism and Nutrition (Universiteit Maastricht, 2006) en gepromoveerd in Maastricht (2012) bij de faculteit Health, Medicine and Life Sciences, op de leefstijl van vaders en genetische effecten in hun nageslacht. Docent / onderzoeker Food and Health aan HAS Hogeschool, opleiding Voedingsmiddelentechnologie en Food Innovation. Expertise: onderzoeksvaardigheden; gezondheidsgerichte communicatie door middel van menulabeling in de horeca.

  Kelly Neessen
Docente/adviseur Voeding en Gezondheid
Afgestudeerd in Wageningen (2012), Nutrition and Health, specialisatie Public Health Nutrition. Docent/onderzoeker Food and Health aan HAS Hogeschool, opleiding Voedingsmiddelentechnologie. Vakgebieden: humane gezondheid en levensmiddelenwetgeving. Onderzoeksgebied: Global Food Monitoring, monitoren van food data vanaf het etiket.
  Gerlinde van Santen
Adviseur Voedingsmiddelentechnologie