Business & Ondernemerschap

Suze van Paassen en Remie Sturme – beiden net afgestudeerd aan de Engelstalige opleiding Business Management in Agriculture & Food – werkten afgelopen half jaar aan een bijzonder afstudeeronderzoek: het in kaart brengen van de mogelijkheden voor het opzetten van een pilotfarm in Azerbeidzjan.

HAS Hogeschool

Voor de HAS Food Experience was 2018 een jaar vol mijlpalen. Op 29-30 januari was de 10e editie van het evenement op HAS Hogeschool waarop vierdejaars studenten innovatieve projecten presenteren. Voor het eerst duurde het evenement niet 1 maar 2 dagen.

HAS Hogeschool - HASFE18

Met een ondernemer een innovatie uitdaging aangaan waarbij de student al z’n talenten kan aanwenden en die getoetst wordt aan duurzame ontwikkeling.

HAS Hogeschool Challenge Sustainability

Giel van der Leest, Tijmen Vink en Thomas Groot zijn in 2016 afgestudeerd aan de opleiding Geo Media & Design. Samen met nog 11 andere studenten vormen zij de eerste lichting gediplomeerden van deze relatief nieuwe opleiding.

Forget The Fish HAS Hogeschool

Joshua van Wersch woont met zijn ouders in een voormalige boerderij in het Zuid-Limburgse Mechelen. En hoewel hij niet direct een agrarische achtergrond heeft in de zin van dat zijn ouders een bedrijf hebben thuis, wist hij toch al snel dat hij iets in de agrarische sector wilde gaan doen.

Varkens hoeden HAS Hogeschool

De verduurzaming van wereldwijde agrofoodketens, dat is waar de opleiding International Food & Agribusiness in een notendop om draait. Dit studiejaar levert de opleiding voor het eerst studenten af aan het werkveld.

Rabo Foundation

Een vrouw die brouwt. Dat is afgestudeerde Food Innovation Janneke Pieters. En dat niet alleen.

Brouwerij Boegbeeld

Studenten van de opleiding Management van de Leefomgeving van HAS Hogeschool waren vorig jaar voor hun afstuderen betrokken bij de herinrichting van het schoolplein van Basisschool Meander in Den Bosch.

meander

Twee studenten van HAS Hogeschool maakten voor hun beroepsopdracht duurzaamheid meetbaar. Dit deden zij voor het pilotproject ‘Journey2Sustainability’ van het internationale tuinbouwcluster Nethwork.

Nethwork

Om de internationale handelspositie te verbeteren, wil de Keniaanse regering investeren in  onderwijsprogramma’s voor kleine boeren.

Eldoret uitleg aan professionals

Pagina's