Activiteiten Stichting HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen onder de vlag van Stichting HAS Opleidingen pubDate 16-07-2020
HAS Hogeschool binnen nieuwe Regio Deal Noord-Limburg aan de slag met ontwikkeling fieldlabs pubDate 16-07-2020
Student Lars Orson de Jong doet vervangende stageopdracht voor lectoraat Voeding & Gezondheid pubDate 16-07-2020
13 agrarisch ondernemers halen certificaat Zelfstandig professioneel natuurondernemer niveau 3 pubDate 14-07-2020
Nieuwe website Living Lab Schouwen-Duiveland digitaal trefpunt voor vragen over zoet water pubDate 10-07-2020
Practicumbegeleider Toegepaste Biologie Jaap Willems blogt over biologie-onderwerpen pubDate 09-07-2020
Studenten presenteren beroepsopdracht 3D-foodprinting in het Delta Agrifood Business pubDate 07-07-2020
HAS Hogeschool houdt enquête onder medewerkers en studenten over werken en studeren in coronatijd pubDate 22-06-2020
HAS-student Anne-Jeth de Groot wint met Uk & Puk de Food Innovation Bachelors Award 2020 pubDate 12-06-2020
Uitreiking duurzaamheidsranking Sustainabul: HAS Hogeschool dit jaar op de 8e plek pubDate 29-05-2020
Student Maureen van Doorn doet vervangende stageopdracht voor maaltijdbox-verstrekker Uitstreekend pubDate 18-05-2020
Studenten Maud Maas en Tomas de Bruijn bloggen over hoe de foodsector geraakt wordt door Covid-19 pubDate 05-05-2020
Interview: het 4e jaars traject Betekenisvol Ondernemen is een ontdekkingsreis naar jezelf pubDate 04-05-2020
HAS Hogeschool blij met 7 ton subsidie voor ontwikkeling Delta Agrifood Business (DAB) pubDate 30-03-2020