Home Meer HAS Nieuws Studenten onderzoeken trends in de gezelschapsdierensector Studenten onderzoeken trends in de gezelschapsdierensector
Home Meer HAS Nieuws Minor Biobased Economy sluit af met eindevent in Suikerlab Bergen op Zoom Minor Biobased Economy sluit af met eindevent in Suikerlab Bergen op Zoom
Home Meer HAS Nieuws HAS Hogeschool houdt voor het eerst een Online Open Day HAS Hogeschool houdt voor het eerst een Online Open Day
Home Meer HAS Nieuws HAS Hogeschool stuurt licht op micromollen met de Certhon Spectrometer HAS Hogeschool stuurt licht op micromollen met de Certhon Spectrometer
Home Meer HAS Nieuws Studenten Helicon onderzoeken hoe je groente en fruit aantrekkelijker maakt voor mbo/vmbo’ers Studenten Helicon onderzoeken hoe je groente en fruit aantrekkelijker maakt voor mbo/vmbo’ers
Home Meer HAS Nieuws HAS Hogeschool gaat onderzoek doen naar slimme vangkooien voor het bestrijden van beverratten HAS Hogeschool gaat onderzoek doen naar slimme vangkooien voor het bestrijden van beverratten
Home Meer HAS Nieuws Met een geurtje van Parfum Varken kun je de varkenshouderij beleven Met een geurtje van Parfum Varken kun je de varkenshouderij beleven
Home Meer HAS Nieuws Subsidie voor onderzoek naar relatie tussen inhoudstoffen en gezondheidseffecten groente en fruit Subsidie voor onderzoek naar relatie tussen inhoudstoffen en gezondheidseffecten groente en fruit
Home Meer HAS Nieuws Toegepaste Biologie studeren bij HAS Hogeschool? Meld je uiterlijk 15 januari 2019 aan Toegepaste Biologie studeren bij HAS Hogeschool? Meld je uiterlijk 15 januari 2019 aan
Home Meer HAS Nieuws Project ‘De Waarde(n) van Groenten en Fruit’ is officieel van start Project ‘De Waarde(n) van Groenten en Fruit’ is officieel van start
Home Meer HAS Nieuws Studenten ontwikkelen strategie om bakenbomen langs de Maas te redden Studenten ontwikkelen strategie om bakenbomen langs de Maas te redden
Home Meer HAS Nieuws HAS Hogeschool krijgt nieuw Student Informatie Systeem (SIS): OSIRIS HAS Hogeschool krijgt nieuw Student Informatie Systeem (SIS): OSIRIS
Home Meer HAS Nieuws Nederlandse en Duitse studenten bezoeken samen Van den Borne Aardappelen Nederlandse en Duitse studenten bezoeken samen Van den Borne Aardappelen
Home Meer HAS Nieuws HAS Hogeschool blij met de 7 ton subsidie voor de ontwikkeling Delta Agrifood Business (DAB) HAS Hogeschool blij met 7 ton subsidie voor ontwikkeling Delta Agrifood Business (DAB)
Home Meer HAS Nieuws Dr. Judith van de Mortel, lector Gezonde plant op een vitale en duurzame bodem bij HAS Hogeschool, houdt inaugurele rede Dr. Judith van de Mortel, lector Gezonde plant op een vitale en duurzame bodem bij HAS Hogeschool, houdt inaugurele rede
Home Meer HAS Nieuws Een feestje van innovatie en diversiteit bij GROW 2019 in Venlo Een feestje van innovatie en diversiteit bij GROW 2019 in Venlo
Home Meer HAS Nieuws Word ook lid van de HAS Community van HAS Hogeschool Word ook lid van de HAS Community van HAS Hogeschool
Home Meer HAS Nieuws SustainaBul 2019: HAS Hogeschool stijgt van de 16e naar de 4e plaats SustainaBul 2019: HAS Hogeschool stijgt van de 16e naar de 4e plaats
Home Meer HAS Nieuws Aangescherpt reisadvies HAS Hogeschool ivm Coronavirus Aangescherpt reisadvies en instructies HAS Hogeschool ivm Coronavirus
Home Meer HAS Nieuws Student Menno Brouwer ontwikkelt Vital Forest dat medewerkers helpt ontspannen Student Menno Brouwer ontwikkelt Vital Forest dat medewerkers helpt ontspannen
Home Meer HAS Nieuws Informatie over HAS Hogeschool en het coronavirus Informatie over HAS Hogeschool en het coronavirus
Home Meer HAS Nieuws HAS Hogeschool en Museum Van Bommel Van Dam houden Inspiratiediner rondom toekomst varkenshouderij HAS Hogeschool en Museum Van Bommel Van Dam houden Inspiratiediner rondom toekomst varkenshouderij
Home Meer HAS Nieuws Groene hogescholen werken samen in project duurzaam bodembeheer Groene hogescholen werken samen in project duurzaam bodembeheer
Home Meer HAS Nieuws HAS Hogeschool betrokken bij nieuw programma Brabant Bemest Beter HAS Hogeschool betrokken bij nieuw programma Brabant Bemest Beter