Video: Afgestudeerde Robert aan het woord
In een korte video vertelt alumnus Tuinbouw en akkerbouw Robert meer over zijn werkzaamheden en zijn ervaringen op de HAS.
Vul hier 1 of meerdere zoekwoorden in op en druk op Zoeken. Let op, de zoekfunctie zoekt op ieder woord afzonderlijk.
In een korte video vertelt alumnus Tuinbouw en akkerbouw Robert meer over zijn werkzaamheden en zijn ervaringen op de HAS.
In een korte video vertelt docent Tuinbouw en akkerbouw Hans meer over zijn werk op de HAS en zijn ervaring in de sector.
In een korte video vertelt docent Horticulture & Business Management Ralf meer over zijn werk op de HAS en zijn ervaring in de sector.
In een korte video vertelt docent International Food & Agribusiness Bram meer over zijn werk op de HAS en zijn ervaring in de sector.
In een korte video vertelt docent Veehouderij Teun meer over zijn werk op de HAS en zijn ervaring in de sector.
In een korte video vertelt docent Bedrijfskunde en foodbusiness Linda meer over haar werk op de HAS en haar ervaring in de sector.
In een korte video vertelt alumnus Bedrijfskunde en foodbusiness Lies meer over haar werkzaamheden en haar ervaringen op de HAS.
Gijs Lemmens (26) wist al vroeg wat hard werken is. Bij het varkensbedrijf van zijn familie leerde hij de varkens jong kennen. Dit sloeg aan, en vanaf jonge leeftijd ging hij bij een varkenshouderij in de omgeving werken. “Elke zaterdag ben ik er nog steeds te vinden,” lacht hij. Toch koos Gijs ervoor om zijn horizon te verbreden. Via HAS green academy vond hij zijn passie: jongdiervoeding. Inmiddels werkt hij als accountmanager bij Denkavit.
In een korte video vertelt alumnus International Food & Agribusiness Francesco meer over zijn werkzaamheden en zijn ervaringen op de HAS.
In een korte video vertelt alumnus Horticulture & Business Management Christopher meer over zijn werkzaamheden en zijn ervaringen op de HAS.
In een korte video vertelt docent Milieukunde Marc meer over zijn werk op de HAS en zijn ervaring in de sector.
Stages vormen een cruciaal onderdeel van veel opleidingen, maar wat leer je er nu écht van? Lieke Heuvelmans, derdejaarsstudent Applied Geo-Information Science, loopt momenteel stage bij RTL Nieuws. Hier combineert ze haar passie voor aardrijkskunde met grafisch design.
Hi ik ben Dana en 20 jaar oud en ik zit in het 2e studiejaar van de opleiding Food Innovation aan HAS green academy in Den Bosch.
In een korte video vertelt docent Food Innovation Anouk meer over haar werk op de HAS en haar ervaring in de sector.
In een korte video vertelt docent Food Technology Andrea meer over haar werk op de HAS en haar ervaringen in de sector.
Studenten Daan, Niels en Tom, en hun stagebegeleider Hans de Bie van Alfa Accountants & Adviseurs, een toonaangevend accountantskantoor gespecialiseerd in de agrarische sector, delen hun ervaringen met de stageprojecten van de HAS.
Studenten Daan, Niels en Tom, en hun stagebegeleider Hans de Bie van Alfa Accountants & Adviseurs, een toonaangevend accountantskantoor gespecialiseerd in de agrarische sector, delen hun ervaringen met de stageprojecten van de HAS.
In een korte video vertelt docent Food Technology Jac meer over zijn werk op de HAS en zijn ervaring in de sector.
In een korte video vertelt oud-student Milieukunde Sam meer over zijn werkzaamheden en zijn ervaringen op de HAS en in het werkveld.
In een korte video vertelt oud student Food Innovation Roland meer over zijn werkzaamheden en zijn ervaringen op de HAS en het werkveld.
Rob wist al op de middelbare school dat hij iets met het milieu wilde doen. Bij de opleiding Milieukunde aan HAS green academy vond hij de juiste mix van theorie en praktijk, waardoor hij leerde om duurzaamheid in de praktijk te brengen. “De opleiding gaf me een brede basis. Ik leerde onderzoeken, kritisch denken en kreeg de kans om in projecten te werken die aansluiten op het werkveld.”
Bibi (23) komt uit IJsselstein en zit in haar derde jaar van de opleiding Food Innovation aan HAS green academy. Met een specialisatie in Food en Design kan ze haar creativiteit en passie voor voeding op een vernieuwende manier inzetten. Bibi houdt ervan om met haar handen te werken en voelt zich helemaal op haar plek in een praktijkgerichte omgeving waar ze haar ideeën kan omzetten in concrete concepten.
Thijn Voordendag (21) uit Nieuwerkerk aan den IJssel is derdejaars student Food Innovation aan de HAS. Met zijn passie voor voeding en creativiteit geniet hij van de praktijkgerichte lessen en werkt hij aan uitdagende projecten die zijn ideeën tot leven brengen.
Raven wist niet meteen wat ze wilde doen, maar had één duidelijke drijfveer: bijdragen aan een betere wereld. Tijdens een meeloopdag Milieukunde aan HAS green academy zag ze hoe breed en praktijkgericht de opleiding is. "Wat me aansprak, was de diversiteit en dat je jezelf kunt specialiseren via projecten. Dat gaf me de ruimte om mijn interesses te ontdekken." Deze keuze leidde haar naar een betekenisvolle carrière bij de gemeente 's-Hertogenbosch. Lees hieronder meer!