- Home
- Meer HAS
- Topprojecten
- HAS en gemeente Oss ontwikkelden de Bachelor Class
Zoeken
Vul hier 1 of meerdere zoekwoorden in op en druk op Zoeken. Let op, de zoekfunctie zoekt op ieder woord afzonderlijk.
-
-
- Home
- Meer HAS
- Topprojecten
- HAS en VU Amsterdam doen onderzoek naar groente- en fruitinname studenten
-
- Home
- Meer HAS
- Topprojecten
- HAS Food Experience: concepten vanuit de intrinsieke motivatie van de student
-
- Home
- Meer HAS
- Topprojecten
- HAS Hogeschool werkt aan ontwikkeling innovatieve vleeskuikenketen
-
- Home
- Meer HAS
- Topprojecten
- HAS ontwikkelt digitale inkijk op de boerderij en dierenapp voor kinderen
-
- Home
- Meer HAS
- Topprojecten
- HAS voor Bavaria belangrijke leverancier van jong talent
-
- Home
- Meer HAS
- Topprojecten
- HAS werkt met Feed Design Lab aan duurzame innovatieve diervoedersector
-
- Home
- Meer HAS
- Topprojecten
- Inzicht in innovatieve gevelbekleding
-
- Home
- Meer HAS
- Topprojecten
- Janneke Pieters zet liefde voor brouwen om in brewpub ‘Brouwerij Boegbeeld’
-
- Home
- Meer HAS
- Topprojecten
- Joshua van Wersch zette zijn eigen bedrijf voor het hoeden van varkens op
-
- Home
- Meer HAS
- Topprojecten
- Kaas maken? Dankzij de Smakerij maak je voortaan zelf kaas met de Kaassmaker
-
- Home
- Meer HAS
- Topprojecten
- Kennismaker Paard is een belangrijke schakel tussen HAS Hogeschool en het bedrijfsleven
-
- Home
- Meer HAS
- Topprojecten
- Kennisvragen openbare ruimte aanpakken in Community of Practice
-
- Home
- Meer HAS
- Topprojecten
- Kruisbestuiving op praktijkleerbedrijf Hoeve Boveneind
-
- Home
- Meer HAS
- Topprojecten
- Lamb Weston hecht in innovatieproces veel waarde aan studenten
-
- Home
- Meer HAS
- Topprojecten
- Minder vet, meer smaak
-
- Home
- Meer HAS
- Topprojecten
- Nieuw consortium start project PULSE gericht op eiwitten uit peulvruchten
-
- Home
- Meer HAS
- Topprojecten
- Onderzoek naar gebruik led-verlichting bij algenkweek
-
- Home
- Meer HAS
- Topprojecten
- Onderzoek naar koeiengedrag voor virtuele afrastering
-
- Home
- Meer HAS
- Topprojecten
- Onderzoek upcycling voedselverspilling binnen Upcycling Food Waste Project
-
- Home
- Meer HAS
- Topprojecten
- Opschaling en marktintroductie krokant kaasproduct
-
- Home
- Meer HAS
- Topprojecten
- Prei en rucola telen op water
-
- Home
- Meer HAS
- Topprojecten
- Prestatie-indicatoren in het verwerkingsproces van verse vis
-
- Home
- Meer HAS
- Topprojecten
- Project ‘Korte Keten 2.0 – Lokaal en Digitaal’ stoomt door naar tweede fase