Home Meer HAS Nieuws Diplomering Assistent Hoofdgreenkeeper op donderdag 28 maart 2019 Diplomering Assistent Hoofdgreenkeeper op donderdag 28 maart 2019
Home Meer HAS Nieuws HAS Hogeschool houdt op 15 april een online open dag HAS Hogeschool houdt op 15 april een online open dag
Home Meer HAS Nieuws Albert Vermuë benoemd tot lid van de Raad van Toezicht van HAS Hogeschool Albert Vermuë benoemd tot lid van de Raad van Toezicht van HAS Hogeschool
Home Meer HAS Nieuws HAS Hogeschool en Food Tech Brainport werken samen aan expertisecentrum voor food en technologie HAS Hogeschool en Food Tech Brainport werken samen aan expertisecentrum voor food en technologie
Home Meer HAS Nieuws Studenten doen haalbaarheidsonderzoek dierenweide bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis Studenten doen haalbaarheidsonderzoek dierenweide bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis
Home Meer HAS Nieuws In memoriam: directeur Frans van Leijden In memoriam: directeur Frans van Leijden
Home Meer HAS Nieuws Masterclass ‘Zero Food Waste Lab’ test voedselsysteem-interventiestrategie op voedselverspilling Masterclass ‘Zero Food Waste Lab’ test voedselsysteem-interventiestrategie op voedselverspilling
Home Meer HAS Nieuws Dier- en veehouderijstudent Ivo van Dijk wint publieksprijs HAS Food Experience 2019 Dier- en veehouderijstudent Ivo van Dijk wint publieksprijs HAS Food Experience 2019
Home Meer HAS Nieuws HAS en HZ pakken samen vraagstukken op in Living Lab Schouwen-Duiveland HAS en HZ pakken samen vraagstukken op in Living Lab Schouwen-Duiveland
Home Meer HAS Nieuws HAS Hogeschool en lokale Rabobanken vernieuwen en intensiveren samenwerking HAS Hogeschool en lokale Rabobanken vernieuwen en intensiveren samenwerking
Home Meer HAS Nieuws HAS Hogeschool ondertekent convenant Groene Cirkel Duurzame Fritesketen HAS Hogeschool ondertekent convenant Groene Cirkel Duurzame Fritesketen
Home Meer HAS Nieuws Dutch Masters 2019: Camarillo Oko wint eerste Dutch Masters Innovation Award Dutch Masters 2019: Camarillo Oko wint eerste Dutch Masters Innovation Award
Home Meer HAS Nieuws CRV en Vitacress Real zijn benoemd tot nieuwe partnerbedrijven van HAS Hogeschool CRV en Vitacress Real zijn benoemd tot nieuwe partnerbedrijven van HAS Hogeschool
Home Meer HAS Nieuws Waterschap Limburg draagt € 150.000 bij aan lectoraat ‘Bodem' Waterschap Limburg draagt € 150.000 bij aan lectoraat ‘Bodem'
Home Meer HAS Nieuws AgroProeftuin de Peel breidt fors uit: HAS Hogeschool doet meerjarig onderzoek AgroProeftuin de Peel breidt fors uit: HAS Hogeschool doet meerjarig onderzoek
Home Meer HAS Nieuws Studenten gaan in module International Business aan de slag met exportplan voor partnerbedrijven Studenten gaan in module International Business aan de slag met exportplan voor partnerbedrijven
Home Meer HAS Nieuws Mini-Symposia over 3D food printing in het Suikerlab in Bergen op Zoom Mini-Symposia over 3D food printing in het Suikerlab in Bergen op Zoom
Home Meer HAS Nieuws Studenten spreken Minister Carola Schouten tijdens bedrijfskundige 'visie op visie week' Studenten spreken Minister Carola Schouten tijdens bedrijfskundige 'visie op visie week'
Home Meer HAS Nieuws Natuurinclusieve landbouw via nieuwe Green Deal vast onderdeel van groen onderwijs Natuurinclusieve landbouw via nieuwe Green Deal vast onderdeel van groen onderwijs
Home Meer HAS Nieuws Nederland 2e op ranglijst buitenlandse studiebestemming in Europa Nederland 2e op ranglijst buitenlandse studiebestemming in Europa
Home Meer HAS Nieuws HAS Hogeschool start nieuwe cursus over insectenproductie voor food en feed HAS Hogeschool start nieuwe cursus over insectenproductie voor food en feed
Home Meer HAS Nieuws Hartstikke Gruun Groenteplakken wint Impactprijs Groen Onderwijs categorie hbo Hartstikke Gruun Groenteplakken wint Impactprijs Groen Onderwijs categorie hbo
Home Meer HAS Nieuws HAS Hogeschool start in Venlo nieuwe richting Paard en Gezelschapsdieren HAS Hogeschool start in Venlo nieuwe richting Paard en Gezelschapsdieren
Home Meer HAS Nieuws HAS Hogeschool publiceert rapport veilige en duurzame vleeskuikenproductieketen HAS Hogeschool publiceert rapport veilige en duurzame vleeskuikenproductieketen