- Home
- Meer HAS
- Evenementen
- Webinar LCA
- Inschrijfformulier Webinar Life Cycle Analysis
Meld je aan voor het webinar!
Laat weten of je aansluit bij het gratis Webinar Life Cycle Analysis op 3 september!
Vul hier 1 of meerdere zoekwoorden in op en druk op Zoeken. Let op, de zoekfunctie zoekt op ieder woord afzonderlijk.
Laat weten of je aansluit bij het gratis Webinar Life Cycle Analysis op 3 september!
Ben jij nieuwsgierig hoe collega-kwaliteitsmanagers omgaan met uitdagende vraagstukken? Wil je leren hoe kwaliteitsprocessen in verwante sectoren worden aangepakt? Schrijf je dan in voor een gratis proefles van de Leergang Quality and Business Improvement in Food (QBIF)!
Schrijf je hieronder in!
Benieuwd naar de wereld van Geografische Informatiesystemen (GIS)? Kom naar onze kennismakingsbijeenkomst op 9 september 2024 en ontdek alles over de opleiding tot GIS-specialist!
Ik ben Sil Akkermans, 19 jaar en ik kom uit Maashees. Ik zit in het 3e jaar van de opleiding Food Innovation en ik loop stage bij The Happy Pear in Kilcoole, Ierland.
Paula had altijd al een passie voor dieren en wilde daar later zeker iets mee doen.
Voor Yrsa was het snel duidelijk. Na goede verhalen te hebben gehoord van kennissen en haar vader, besloot ze de open dag van HAS green academy te bezoeken.
Ik werk bij ingenieursbureau Uticon, dat engineering projecten uitvoert voor klanten. Dat zijn met name klanten in de food branche.
Tijdens haar eerste bezoek aan HAS green academy wist Martine het zeker: ik ga studeren bij de HAS! "Ik heb voor de HAS gekozen, omdat het een kleine school is."
Na zijn mbo-opleiding Voeding en Techniek besloot Louisben door te gaan studeren bij HAS green academy. Hij heeft het eerste jaar van de opleiding Food Technology achter de rug.
Ken is afgestudeerd van de opleiding Food Technology en heeft tijdens zijn studie stagegelopen bij Dommelsch Brouwerij in Dommelen.
De stap naar het hbo was voor mbo-studente Laura best spannend. Een andere manier van leren, meer theorie en meer zelfstandig werken. Zou ze dat wel kunnen?
Félice is eerstejaarsstudent Food Technology en kijkt terug op een gevarieerd jaar met veel theorie en praktijk.
"Ik werkte pas 2 maanden op een agrarisch bedrijf voordat ik aan de opleiding Veehouderij begon. Dat vond ik best spannend."
Teun volgt de opleiding Tuinbouw en akkerbouw en zit in het tweede studiejaar. Waarom koos hij voor HAS green academy? Vanwege zijn passie!
Wat Gijs het meeste aanspreekt aan HAS green academy? De fijne sfeer op school en met elkaar! "Ik heb superleuke studiegenoten en de docenten zijn heel erg toegankelijk. Tijdens onze studiereis naar Griekenland heb ik mijn klasgenoten nog beter leren kennen. Dat was heel leuk!"
Lara studeert Toegepaste Biologie en zit in het derde leerjaar. De sfeer op de HAS green academy is een van de dingen die haar vanaf het begin al aansprak, maar natuurlijk ook de inhoud van de opleiding.
Ivar is tweedejaars student van de opleiding Applied Geo-Information Science. Tijdens zijn bezoek aan de open dag wist hij het meteen: hier wil ik gaan studeren! "Tijdens de open dag kreeg ik gelijk een positief gevoel".
Mirthe zit in het tweede studiejaar van de hbo-opleiding Applied Geo-Information Science. Wat Mirthe tot nu toe geleerd heeft tijdens haar studie?
Karl zit in het laatste jaar van de opleiding Bedrijfskunde en agribusiness en hij weet nog precies waarom hij deze opleiding vier jaar geleden gekozen heeft. ‘’Ik wilde mezelf niet beperken door een te specialistische opleiding te volgen."
Nick is tweedejaars student Bedrijfskunde en agribusiness bij HAS green academy. De agrarische sector is hem niet onbekend. Zijn familie heeft namelijk een blauwe bessen bedrijf.
Toen Meike op zoek ging naar een hbo-opleiding, kwam ze al snel uit bij HAS green academy. ‘’De foodopleidingen die de HAS aanbiedt, spraken mij meteen al aan. Ik heb affiniteit met voeding."
Richelle is aan het afstuderen en kijkt met veel plezier terug op haar studietijd bij Bedrijfskunde en foodbusiness. ‘’De bedrijfsbezoeken in het eerste studiejaar zijn me het meest bijgebleven."
Niet alleen de opleiding, maar ook de kleinschaligheid van de HAS in Venlo én het feit dat er zoveel wordt samenwerkt met bedrijven in de regio, waren de redenen voor Ellen om voor Health Innovation bij HAS green academy te kiezen.