1. Home
  2. Meer HAS
  3. Expertiseoverzicht

Expertises bij HAS green academy

HAS green academy heeft expertise op het gebied van agro, food en leefomgeving.

Onze expertises hebben we onderverdeeld in 8 categorieën. Selecteer 1 van de categorieën om onze verhalen te lezen over het onderwerp. 

Onze expertises

Expertise
  • Aan de slag met CSRD: het verhaal van Cursist Joris

    Als financieel manager van Ruitenberg Ingredients te Twello, was Joris op zoek naar een manier om overzicht te krijgen in de grote hoeveelheid data op het gebied van duurzaamheidsrapportages. Zo kwam hij terecht bij HAS green academy en nam hij deel aan de Cursus CSRD: kansen voor een duurzame keten. Hij vertelt over zijn ervaring met de cursus, en de manieren waarop hij de kennis van deze cursus toe gaat passen in zijn werk.

  • Cursus Sturen met bodem en water in groene projecten

    Locatie
    HAS green academy Den Bosch
    Studieduur
    4 dagen

    Als groen aannemer, bouwbedrijf, adviesbureau of beleidsmaker vervul je een belangrijke rol in de realisatie van een leefbare en klimaatbestendige toekomst. De vraag naar groene en waterbestendige oplossingen neemt exponentieel toe. Ben jij klaar om die uitdaging aan te gaan?

  • Studentverhaal Noël

    Ik ben Noel Frijns, ik ben 19 jaar oud en afkomstig uit Wahlwiller (Zuid- Limburg). Ik heb gekozen voor de opleiding Bedrijfskunde en agribusiness aan de HAS in Venlo omdat ik zeker wist dat ik een bedrijfskundige opleiding wilde doen.

  • Cursist Alana over de Cursus Life Cycle Analysis: meten is weten

    Na afronding van haar opleiding Commerciële Economie, is Alana begonnen bij Vitacress Real als Project Coördinator Product & Sustainability. Binnen haar werk ging zij op zoek naar meer informatie over duurzaamheidsrapportages, waardoor zij terecht kwam bij de cursus Life Cycle Analysis (LCA) op de HAS. Ze vertelt hoe zij deze cursus heeft ervaren.

  • Teacher Story Erik

    My name is Erik de Rooij, I am a lecturer on the Horticulture & Business Management programme and have been working for the HAS for eight years.

  • Teacher story Isabella

    My name is Isabella Visschers and I work as a Plant lecturer at the HAS since 2020. Initially at location Venlo, but since recently I can be found in Den Bosch.

  • Docentverhaal Roel

    Na jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, besloot Roel zijn opgedane kennis over te dragen aan de nieuwe generatie. Nu is hij docent Milieukunde en een studentcoach. Benieuwd naar zijn ervaring en wat hij jou gunt? Lees dan snel verder!

  • Docentverhaal Margit

    Hoi, ik ben Margit van den Anker, docent bij de opleiding Applied Geo-Information Science (AGIS). Ik geef les in vakken die te maken hebben met persoonlijke ontwikkeling, marketing en ondernemerschap. Ik ben 20 jaar geleden mijn carrière op de HAS begonnen bij de opleiding Tuinbouw Akkerbouw. Zo'n 10 jaar geleden ben ik overgestapt naar AGIS. Momenteel werk ik parttime als docent en daarnaast run ik samen met mijn familie een kwekerij gespecialiseerd in kuipplanten.

  • Video: docentverhaal Froukje

    Ben jij benieuwd naar de docenten van de opleiding Management van de Leefomgeving? Bekijk de video hieronder en leer docente Froukje Kooter kennen!

  • Video: docentverhaal Eline

    Ben jij benieuwd naar de docenten van de opleiding Toegepaste Biologie? Bekijk de video hieronder en leer docente Eline Visser kennen!

  • Studentverhaal Siebe

    Na veel verschillende opendagen te bezoeken, voelde hij de beste klik op de opleiding Milieukunde aan de HAS green academy. Siebe is nu een vierdejaars student van de opleiding Milieukunde en verteld ons onder andere over zijn buitenlandervaring.

  • Studentverhaal Sanne

    Sanne zit in het tweede jaar van de opleiding Milieukunde. Biologie en scheikunde waren vakken die ze erg leuk vond op de middelbare school en het milieu was altijd al een interessant en belangrijk onderwerp voor haar. Benieuwd naar Sannes' ervaringen? Hieronder vertelt zij haar verhaal!

  • Docentverhaal Isabella

    Mijn naam is Isabella Visschers en ik ben sinds 2020 werkzaam als docent Plant bij de HAS. In eerste instantie op locatie Venlo maar sinds kort ben ik te vinden in Den Bosch.

  • Video: docentverhaal Max

    Ben jij benieuwd naar de docenten van de opleiding Applied Geo-Information Science? Bekijk de video hieronder en leer docent Max de Visser kennen!

  • Docentverhaal Tom

    Hoi, ik ben Tom Brink. Ik werk inmiddels al 6 jaar op de HAS voor de opleiding Toegepaste Biologie, waar ik voornamelijk plantgerelateerde projecten begeleid en hoorcolleges geef. In 2012 kwam ik op de HAS waar ik Toegepaste Biologie heb gestudeerd. Daarna ben ik Plantenwetenschappen gaan studeren in Wageningen en vervolgens ben ik teruggekomen op de HAS als docent. Hier ben ik na 6 jaar nog steeds blij mee.

  • Docentverhaal Maike

    Hoi, ik ben Maike Konings en ik woon in Moergestel. Ik werk inmiddels 21 jaar op de HAS als docent, begeleider en coach voor de opleiding Management van de Leefomgeving en mindfulness-trainer voor studenten van alle opleidingen. Ik heb ook een eigen bedrijf, genaamd Mind4Work, waar ik één of twee dagen per week voor werk. Ik vind het een superleuke combinatie die me scherp houdt en zorgt voor afwisseling.

  • Docentverhaal Roel

    Roel begon zijn carrière als grafisch vormgever. In het werkveld kwam hij er al snel achter dat hij het heel leuk vond om bezig te zijn met verpakkingen. Hij kreeg het aanbod om in het buitenland te gaan werken, maar besloot het zelf over een andere boeg te gooien en zijn kennis en ervaring uit de praktijk naar het onderwijs te brengen. Benieuwd naar meer over Roel zijn (werk)ervaringen? Lees dan snel verder!

  • Docentverhaal Marjolein

    Marjolein werkt al zeven jaar op HAS green academy als docent bij de opleiding Food Innovation. Haar opgedane kennis als voedingstechnoloog brengt ze naar de praktijk door middel van verschillende lessen in de design richting. Wil je meer weten over de (werk)ervaringen van Marjolein? Lees dan snel verder!

  • Docentverhaal Marnix

    Hoi, mijn naam is Marnix ten Holder. Ik ben 35 jaar oud en docent bij de opleiding Management van de Leefomgeving aan HAS green academy. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Planologie en Geografie. Na mijn afstuderen heb ik een aantal jaar gewerkt in de advieswereld voor verschillende organisaties in het ruimtelijk domein. Ik heb veel ervaring opgedaan met projecten in de ruimtelijke ontwikkeling en participatie. Na bijna tien jaar advieswerk dacht ik: 'Ik wil het onderwijs wel eens proberen'. Ik vind het namelijk leuk om met jonge mensen te werken, hen te coachen, kennis over te brengen en hen te begeleiden in projecten.

  • Opleiding Geodesie

    Locatie
    Op locatie
    Studieduur
    20 dagen

    Word een expert in het meten en modelleren van de aarde! Ben je landmeetkundige? Wil je je verder specialiseren op het gebied van Geodesie en Geo-ICT? Dan is de hbo-erkende opleiding geodesie iets voor jou!

  • Afgestudeerde Bart aan het woord

    Bart Millenaar, oud student Veehouderij, vertelt over zijn ervaringen op de HAS, hoe hij zijn kennis toepast, en hoe zijn werkdagen er nu uitzien.

  • Dag van de Duurzame Verpakking 2024

    pubDate
    26-04-2024

    Op woensdag 19 juni vond alweer de vijfde editie van de Dag van de Duurzame Verpakking plaats in Oss. Enkele hoogtepunten van deze dag: workshops over duurzamer verpakken, lezingen over onder andere de consumentenperceptie van duurzaamheid, pitches van talentvolle studenten en een paneldiscussie met tafelgasten uit de verschillende schakels van de verpakkingsketen. Het was een inspirerende dag en we kijken nu al uit naar volgend jaar! Dit evenement wordt jaarlijks georganiseerd door HAS-studenten in samenwerking met gemeente Oss. Wil jij hét kennis- en netwerkevent over duurzame verpakkingen niet missen in 2025? Volg het LinkedIn-account van de Dag van de Duurzame Verpakking en blijf op de hoogte!

Filters

Expertise