HAS Hogeschool volgens Keuzegids Hbo 2021 3e beste middelgrote hogeschool van Nederland pubDate 12-10-2020
CRV vernieuwt handboek ‘Beslissen van kalf tot koe’: collegevoorzitter Dick Pouwels van HAS Hogeschool spreekt op online boekpresentatie pubDate 30-09-2020
Voor het eerst workshop Zout- en Suikerverlaging voor de foodsector in het Delta Agrifood Business in Bergen op Zoom pubDate 14-09-2020
Activiteiten Stichting HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen onder de vlag van Stichting HAS Opleidingen pubDate 16-07-2020
HAS Hogeschool binnen nieuwe Regio Deal Noord-Limburg aan de slag met ontwikkeling fieldlabs pubDate 16-07-2020
Student Lars Orson de Jong doet vervangende stageopdracht voor lectoraat Voeding & Gezondheid pubDate 16-07-2020
13 agrarisch ondernemers halen certificaat Zelfstandig professioneel natuurondernemer niveau 3 pubDate 14-07-2020
Nieuwe website Living Lab Schouwen-Duiveland digitaal trefpunt voor vragen over zoet water pubDate 10-07-2020
Practicumbegeleider Toegepaste Biologie Jaap Willems blogt over biologie-onderwerpen pubDate 09-07-2020
Studenten presenteren beroepsopdracht 3D-foodprinting in het Delta Agrifood Business pubDate 07-07-2020
HAS Hogeschool houdt enquête onder medewerkers en studenten over werken en studeren in coronatijd pubDate 22-06-2020
HAS-student Anne-Jeth de Groot wint met Uk & Puk de Food Innovation Bachelors Award 2020 pubDate 12-06-2020
Uitreiking duurzaamheidsranking Sustainabul: HAS Hogeschool dit jaar op de 8e plek pubDate 29-05-2020
Student Maureen van Doorn doet vervangende stageopdracht voor maaltijdbox-verstrekker Uitstreekend pubDate 18-05-2020