Studenten Maud Maas en Tomas de Bruijn bloggen over hoe de foodsector geraakt wordt door Covid-19 pubDate 05-05-2020
Interview: het 4e jaars traject Betekenisvol Ondernemen is een ontdekkingsreis naar jezelf pubDate 04-05-2020
HAS Hogeschool blij met 7 ton subsidie voor ontwikkeling Delta Agrifood Business (DAB) pubDate 30-03-2020
HAS Hogeschool en Museum Van Bommel Van Dam houden Inspiratiediner rondom toekomst varkenshouderij pubDate 06-03-2020
André Kuipers tijdens de Impactprijs Groen Onderwijs: “Heb je een passie? Ga ervoor." pubDate 17-02-2020
Onderzoek naar haalbaarheid chilipepers uit voedselbossen winnaar Buitencategorie FoodManShip Awards pubDate 04-02-2020
Brightbox bestaat 5 jaar: Pim Vingerhoets presenteert onderzoek naar basilicumrassen en lichtrecepten pubDate 03-12-2019
HAS Hogeschool en Food Tech Brainport werken samen aan expertisecentrum voor food en technologie pubDate 14-11-2019