Home Meer HAS Nieuws HAS Hogeschool gaat intensief samenwerken met Van Oers Agro, CZAV en Rabobank in de leergang Ondernemen in de akkerbouw in 2030 HAS Hogeschool gaat intensief samenwerken met Van Oers Agro, CZAV en Rabobank in de leergang Ondernemen in de akkerbouw in 2030
Home Meer HAS Nieuws HAS Hogeschool start eerste Brabantse Hbo Voedselverspillingschallenge HAS Hogeschool start eerste Brabantse Hbo Voedselverspillingschallenge
Home Meer HAS Nieuws HAS Hogeschool vindt in Berkhout Varkens derde praktijkleerbedrijf HAS Hogeschool vindt in Berkhout Varkens derde praktijkleerbedrijf
Home Meer HAS Nieuws Cursus ‘Managing a Vertical Farm’ nu in samenwerking met InHolland Cursus ‘Managing a Vertical Farm’ nu in samenwerking met InHolland
Home Meer HAS Nieuws Pet Monitor 2021: De gezelschapsdierensector in 2030 Pet Monitor 2021: De gezelschapsdierensector in 2030
Home Meer HAS Nieuws Met cursus Packaging projectmanager leer je het hele verpakkingsproces te managen Met cursus Packaging projectmanager leer je het gehele verpakkingsproces te managen
Home Meer HAS Nieuws Cursus Zuiveltechnologie start weer in september “Ook experts leren altijd wat nieuws” Cursus Zuiveltechnologie start weer in september “Ook experts leren altijd wat nieuws”
Home Meer HAS Nieuws Project ‘Goed Verpakt’: onderzoek naar keuzeproces bedrijven voor duurzame product-verpakkingscombinaties Project ‘Goed Verpakt’: onderzoek naar keuzeproces bedrijven voor duurzame product-verpakkingscombinaties
Home Meer HAS Nieuws Student HAS Hogeschool bovengemiddeld tevreden blijkt uit NSE 2021 Student HAS Hogeschool bovengemiddeld tevreden blijkt uit NSE 2021
Home Meer HAS Nieuws 3D Food Printing geeft mensen met kauw- en slikproblemen hun eetlust terug 3D Food Printing geeft mensen met kauw- en slikproblemen hun eetlust terug
Home Meer HAS Nieuws Youri Timmermans wint de Frans van Leijden Award 2021! Youri Timmermans wint de Frans van Leijden Award 2021!
Home Meer HAS Nieuws OPLEIDINGEN GOLF EN GROEN IN SEPTEMBER WEER VAN START Opleidingen golf en groen in september weer van start
Home Meer HAS Nieuws Interview Nico van Eerden over opleiding Expert Natuurgras ‘Ik dacht alles al gezien en gedaan te hebben’ Nico volgde opleiding Expert Natuurgras ‘Ik dacht alles al gezien en gedaan te hebben’
Home Meer HAS Nieuws HAS Hogeschool treedt toe tot Taskforce Toekomstbestendige Stallen: lector Joost van den Borne blogt erover HAS Hogeschool treedt toe tot Taskforce Toekomstbestendige Stallen: lector Joost van den Borne blogt erover
Home Meer HAS Nieuws De Food100: voedselveranderaars van nu, gamechangers van morgen De Food100: voedselveranderaars van nu, gamechangers van morgen
Home Meer HAS Nieuws Webinar 'Groenbeheer? Laat je leiden door ambities!' daagt uit tot nieuwe aanpak Webinar 'Groenbeheer? Laat je leiden door ambities!' daagt uit tot nieuwe aanpak
Home Meer HAS Nieuws Delta Agrifood Business opent Kennisloket voor vragen over agrofood & innovatie Delta Agrifood Business opent Kennisloket voor vragen over agrofood & innovatie
Home Meer HAS Nieuws Stem op de Frans van Leijden Award Wie wint de Frans van Leijden Award? Stem nu op jouw favoriet!
Home Meer HAS Nieuws Dit zijn de genomineerden voor de Frans van Leijden Award 2021 Dit zijn de genomineerden voor de Frans van Leijden Award 2021!
Home Meer HAS Nieuws Reggy van der Wielen benoemd tot voorzitter College van Bestuur HAS Hogeschool Reggy van der Wielen benoemd tot voorzitter College van Bestuur HAS Hogeschool
Home Meer HAS Nieuws Aandragen nominaties Frans van Leijden Award Aandragen nominaties Frans van Leijden Award
Home Meer HAS Nieuws Cursus ‘Idee ontwikkeling voor food concepten’: voor meer en betere ideeën Cursus ‘Idee ontwikkeling voor food concepten’: voor meer en betere ideeën
Home Meer HAS Nieuws HAS Hogeschool uit Venlo sluit partnerschap met Grodan HAS Hogeschool uit Venlo sluit partnerschap met Grodan