1. Home
  2. Meer HAS
  3. Expertiseoverzicht

Expertises bij HAS green academy

HAS green academy heeft expertise op het gebied van agro, food en leefomgeving.

Onze expertises hebben we onderverdeeld in 8 categorieën. Selecteer 1 van de categorieën om onze verhalen te lezen over het onderwerp. 

Onze expertises

Expertise
  • Student Toegepaste Biologie in vijver voor onderzoek

    Stageverhaal Jarno

    Jarno is een bioloog in hart en nieren. Als kind had Jarno al veel interesse in de natuur en vond hij het heerlijk om buiten te zijn. Het is dan ook niet zo gek dat hij Toegepaste Biologie aan HAS green academy studeert.

  • Studentverhaal Ellen

    Niet alleen de opleiding, maar ook de kleinschaligheid van de HAS in Venlo én het feit dat er zoveel wordt samenwerkt met bedrijven in de regio, waren de redenen voor Ellen om voor Health Innovation bij HAS green academy te kiezen.

  • HAS green academy student

    Studentverhaal Richelle

    Richelle is aan het afstuderen en kijkt met veel plezier terug op haar studietijd bij Bedrijfskunde en foodbusiness. ‘’De bedrijfsbezoeken in het eerste studiejaar zijn me het meest bijgebleven."

  • HAS green academy student

    Studentverhaal Meike

    Toen Meike op zoek ging naar een hbo-opleiding, kwam ze al snel uit bij HAS green academy. ‘’De foodopleidingen die de HAS aanbiedt, spraken mij meteen al aan. Ik heb affiniteit met voeding."

  • HAS green academy student

    Studentverhaal Nick

    Nick is tweedejaars student Bedrijfskunde en agribusiness bij HAS green academy. De agrarische sector is hem niet onbekend. Zijn familie heeft namelijk een blauwe bessen bedrijf.

  • HAS green academy student

    Studentverhaal Karl

    Karl zit in het laatste jaar van de opleiding Bedrijfskunde en agribusiness en hij weet nog precies waarom hij deze opleiding vier jaar geleden gekozen heeft. ‘’Ik wilde mezelf niet beperken door een te specialistische opleiding te volgen."

  • HAS green academy student

    Studentverhaal Mirthe

    Mirthe zit in het tweede studiejaar van de hbo-opleiding Applied Geo-Information Science. Wat Mirthe tot nu toe geleerd heeft tijdens haar studie?

  • HAS green academy student

    Studentverhaal Ivar

    Ivar is tweedejaars student van de opleiding Applied Geo-Information Science. Tijdens zijn bezoek aan de open dag wist hij het meteen: hier wil ik gaan studeren! "Tijdens de open dag kreeg ik gelijk een positief gevoel".

  • plaagsoorten

    Weet wat er leeft

    Het lectoraat Innovatieve Biomonitoring begeleidt meerdere onderwijsprojecten en afstudeeropdrachten in het project Weet wat er Leeft gericht op het automatiseren van de detectie van plagen en biologische bestrijders in de kas.

  • tijger

    Monitoringsonderzoek tijger in Nepal

    Het Lectoraat Innovatieve Biomonitoring stelt haar kennis en kunde beschikbaar voor het in kaart brengen van de ecohydrologische omstandigheden in het leefgebied van de Nepalese tijger in groot interdisciplinaire onderzoeksproject.

  • Klimaatrobuuste landschappen

    Klimaatrobuuste landschappen beekdal Aa of Weerijs

    Het lectoraat Klimaatrobuuste Landschappen onderzoekt hoe het beekdal van de Aa of Weerijs klimaatrobuust ingericht kan worden en wat dit betekent voor ecosysteemdiensten als natuurkwaliteit, biodiversiteit en opbrengsten.

  • Student Toegepaste Biologie in vijver voor onderzoek

    Stageverhaal Lara

    Lara studeert Toegepaste Biologie en zit in het derde leerjaar. De sfeer op de HAS green academy is een van de dingen die haar vanaf het begin al aansprak, maar natuurlijk ook de inhoud van de opleiding.

  • Student Tuinbouw en akkerbouw in boomgaard

    Studentverhaal Gijs

    Wat Gijs het meeste aanspreekt aan HAS green academy? De fijne sfeer op school en met elkaar! "Ik heb superleuke studiegenoten en de docenten zijn heel erg toegankelijk. Tijdens onze studiereis naar Griekenland heb ik mijn klasgenoten nog beter leren kennen. Dat was heel leuk!"

  • Student Tuinbouw en akkerbouw in boomgaard

    Studentverhaal Teun

    Teun volgt de opleiding Tuinbouw en akkerbouw en zit in het tweede studiejaar. Waarom koos hij voor HAS green academy? Vanwege zijn passie!

  • student veehouderij in koeienweide

    Studentverhaal Sanne

    "Ik werkte pas 2 maanden op een agrarisch bedrijf voordat ik aan de opleiding Veehouderij begon. Dat vond ik best spannend."

  • student voedingsmiddelentechnologie in bakkerslab

    Studentverhaal Félice

    Félice is eerstejaarsstudent Food Technology en kijkt terug op een gevarieerd jaar met veel theorie en praktijk.

  • student voedingsmiddelentechnologie in bakkerslab

    Studentverhaal Laura

    De stap naar het hbo was voor mbo-studente Laura best spannend. Een andere manier van leren, meer theorie en meer zelfstandig werken. Zou ze dat wel kunnen?

  • student voedingsmiddelentechnologie in bakkerslab

    Studentverhaal Louisben

    Na zijn mbo-opleiding Voeding en Techniek besloot Louisben door te gaan studeren bij HAS green academy. Hij heeft het eerste jaar van de opleiding Food Technology achter de rug.

  • HAS green academy student

    Stageverhaal Martine

    Tijdens haar eerste bezoek aan HAS green academy wist Martine het zeker: ik ga studeren bij de HAS! "Ik heb voor de HAS gekozen, omdat het een kleine school is."

  • Gezonde plant op een vitale en duurzame bodem

    Collegereeks What about Soil

    In de collegereeks ‘What about Soil?’ van het lectoraat Levende bodem werkt! vindt kennisuitwisseling plaats over de bodem in de breedste zin van het woord.

  • Studentverhaal Yrsa

    Voor Yrsa was het snel duidelijk. Na goede verhalen te hebben gehoord van kennissen en haar vader, besloot ze de open dag van HAS green academy te bezoeken.

Filters

Expertise