Reviews

Onze studenten en cursisten bij HAS green academy hebben allemaal hun eigen unieke verhaal. Of ze nu net zijn begonnen met hun voltijd hbo opleiding, hun ervaringen vertellen over het maken van een studiekeuze of een gaaf stageverhaal hebben, ze zijn het waard om te delen. Op deze pagina staan al hun verhalen gebundeld. Gebruik de filtering om alle studentenverhalen van onze HAS green academy hbo bachelor studenten te lezen!

HAS-student in lab

Bekijk hier de verhalen van onze studenten, cursusten en partners over het studeren en samenwerken met HAS green academy.

Wat wil jij lezen?

Review
Studentverhalen
hbo-opleiding
  • Stageverhaal Daan, Niels en Tom

    Studenten Daan, Niels en Tom, en hun stagebegeleider Hans de Bie van Alfa Accountants & Adviseurs, een toonaangevend accountantskantoor gespecialiseerd in de agrarische sector, delen hun ervaringen met de stageprojecten van de HAS.

  • Video: Docentverhaal Andrea

    In een korte video vertelt docent Food Technology Andrea meer over haar werk op de HAS en haar ervaringen in de sector.

  • Video: Docentverhaal Anouk

    In een korte video vertelt docent Food Innovation Anouk meer over haar werk op de HAS en haar ervaring in de sector.

  • Studentverhaal Dana

    Hi ik ben Dana en 20 jaar oud en ik zit in het 2e studiejaar van de opleiding Food Innovation aan HAS green academy in Den Bosch.

  • Aardrijkskunde en design bij RTL? Interview met Lieke Heuvelmans

    Stages vormen een cruciaal onderdeel van veel opleidingen, maar wat leer je er nu écht van? Lieke Heuvelmans, derdejaarsstudent Applied Geo-Information Science, loopt momenteel stage bij RTL Nieuws. Hier combineert ze haar passie voor aardrijkskunde met grafisch design.

  • Video: Docentverhaal Marc

    In een korte video vertelt docent Milieukunde Marc meer over zijn werk op de HAS en zijn ervaring in de sector.

  • Video: Graduate Story Christopher

    In een korte video vertelt alumnus Horticulture & Business Management Christopher meer over zijn werkzaamheden en zijn ervaringen op de HAS.

  • Video: Graduate story Francesco

    In een korte video vertelt alumnus International Food & Agribusiness Francesco meer over zijn werkzaamheden en zijn ervaringen op de HAS.

  • Video: Afgestudeerde Gijs aan het woord

    Gijs Lemmens (26) wist al vroeg wat hard werken is. Bij het varkensbedrijf van zijn familie leerde hij de varkens jong kennen. Dit sloeg aan, en vanaf jonge leeftijd ging hij bij een varkenshouderij in de omgeving werken. “Elke zaterdag ben ik er nog steeds te vinden,” lacht hij. Toch koos Gijs ervoor om zijn horizon te verbreden. Via HAS green academy vond hij zijn passie: jongdiervoeding. Inmiddels werkt hij als accountmanager bij Denkavit.

  • Video: Docentverhaal Linda

    In een korte video vertelt docent Bedrijfskunde en foodbusiness Linda meer over haar werk op de HAS en haar ervaring in de sector.

  • Video: Docentverhaal Teun

    In een korte video vertelt docent Veehouderij Teun meer over zijn werk op de HAS en zijn ervaring in de sector.

  • Video: Teacher Story Bram

    In een korte video vertelt docent International Food & Agribusiness Bram meer over zijn werk op de HAS en zijn ervaring in de sector.

  • Video: Docentverhaal Ralf

    In een korte video vertelt docent Horticulture & Business Management Ralf meer over zijn werk op de HAS en zijn ervaring in de sector.

  • Video: Docent Hans

    In een korte video vertelt docent Tuinbouw en akkerbouw Hans meer over zijn werk op de HAS en zijn ervaring in de sector.

  • Een visie op ondernemerschap in de tuin- en akkerbouw sector

    De tuinbouwsector in Nederland is wereldwijd bekend om haar innovatie en vooruitstrevende aanpak. Maar naast technologische ontwikkelingen speelt ondernemerschap een steeds belangrijkere rol. Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf meegroeit met de markt, nieuwe technologieën omarmt en tegelijkertijd flexibel blijft?

  • Graduate Story Mariska

    Hi, I am Mariska Krijnen and I graduated from the International Food & Agribusiness programme in February 2023. I would like to tell you all about my experience at HAS green academy!

  • Student Story Babette

    Hi, I am Babette and am currently in my 3rd year here at the HAS! I'd like to tell you more about my experiences here and my minor in Bordeaux.

  • Graduate Story Dafa

    Hi, I am Dafa Witoelar and I graduated from the International Food & Agribusiness programme in 2023. I would like to tell you how this study programme fuelled my passion for sustainable agriculture.

  • Cursist Mieke over de leergang Quality and Business Improvement in Food

    Mieke van den Berg is werkzaam bij Peka Kroef. Afgelopen jaar is zij van medewerker Quality Control doorgegroeid naar coördinator Quality Control. Ze merkte dat haar kennis van wet- en regelgeving niet toereikend was voor haar nieuwe rol. Om die reden besloot ze de leergang Quality and Business Improvement in Food (QBIF) te gaan volgen op de HAS.

  • Studentverhaal Morris

    Na het behalen van zijn VWO diploma is Morris (23) aan een nieuw studieavontuur begonnen. Na een verkeerde studiekeuze is hij vervolgens bij de HAS green academy uitgekomen. Hij zit momenteel in het derde jaar van de opleiding Food Innovation en heeft afgelopen studiejaar zijn specialisatierichting gekozen. Lees hieronder meer over zijn ervaring op de HAS.

Filters

Review
Studentverhalen
hbo-opleiding