Reviews

Onze studenten en cursisten bij HAS green academy hebben allemaal hun eigen unieke verhaal. Of ze nu net zijn begonnen met hun voltijd hbo opleiding, hun ervaringen vertellen over het maken van een studiekeuze of een gaaf stageverhaal hebben, ze zijn het waard om te delen. Op deze pagina staan al hun verhalen gebundeld. Gebruik de filtering om alle studentenverhalen van onze HAS green academy hbo bachelor studenten te lezen!

HAS-student in lab

Bekijk hier de verhalen van onze studenten, cursusten en partners over het studeren en samenwerken met HAS green academy.

Wat wil jij lezen?

Review
Studentverhalen
hbo-opleiding
  • Studentverhaal Tina

    Mijn naam is Tina en ben 19 jaar oud. Ik kom uit het buitengebied van West-Brabant. In deze omgeving ben ik nog steeds te vinden. Thuis, op mijn werk of in de kroeg. Van jongs af aan ben ik niet anders opgevoed om over tractors en koeien te praten. Waardoor de interesse in de veehouderij is gegroeid. Geen thuisbedrijf en niet werkzaam op een boerderij, maar als nog wel begonnen aan de studie Veehouderij op de HAS. Sinds januari 2023 ben ik werkzaam op een melkveebedrijf. Ik haal veel plezier en kennis uit mijn werk en studie.

  • Studentverhaal Gerine

    Hoi, ik ben Gerine van Beek, 20 jaar oud en ik zit op dit moment in mijn 3e jaar van de studie Veehouderij. Ik heb gekozen voor deze opleiding omdat ik altijd al iets met dieren had. Thuis hadden we geen boerenbedrijf, daardoor ben ik al jong gaan werken op een geitenbedrijf. Toen dat erg goed beviel heb ik er uiteindelijk voor gekozen om veehouderij te gaan studeren. Ik vind het heel gezellig op de HAS, er is altijd wel tijd voor een praatje met studenten of docenten van de opleiding!

  • Stageverhaal Marlou

    Hi, ik ben Marlou Jacobs en ik zit op dit moment in mijn 3de jaar van de studie Bedrijfskunde en agribusiness. Ik heb tijdens mijn opleiding al meerdere stages gelopen, en één daarvan was bij Delphy in Egypte. Daar maakte ik deel uit van team noord-west Afrika.

  • Studentverhaal Job

    Vóór mijn huidige opleiding Health Innovation heb ik een mbo-opleiding afgerond én nog een jaar hbo gedaan op een grote school. Omdat het hbo een stuk theoretischer is dan het mbo, had ik het gevoel dat het uitdagend zou gaan worden.

  • Stageverhaal Imme

    Imme zit in haar derde jaar van de studie bedrijfskunde en foodbusiness. Tijdens dit schooljaar heeft ze een stage gelopen van 10 weken. Imme heeft dit gedaan bij Scherpenhuizen BV, een bedrijf dat AGF-producten verpakt en exporteert naar meer dan 15 landen. Klanten van Scherpenhuizen zijn supermarkten en retailers

  • Afgestudeerde Marieke aan het woord

    Oud student Marieke volgde de hbo opleiding Food Technology bij HAS green academy en werkt nu als Technical service & Quality specialist bij Henningsen Nederland BV.

  • Student story Jessica

    Being part of an international programme makes it fun and very interesting to learn about other students’ cultural differences. The Netherlands itself is an open-minded and friendly country that embraces English as a second language in many cities, giving the students the opportunity to balance their financial lives and expand their social activities. I found it funny that many locals could speak my language or understand it at a certain level. Dutchies are often curious people with a kind but direct way of communicating.

  • Afgestudeerde Maxine aan het woord

    Maxine heeft Milieukunde gestudeerd aan HAS green academy en is momenteel werkzaam als (Junior) Projectleider Bodem bij Certicon Kwaliteitskeuringen BV in Ede.

  • Stageverhaal Dewi

    Voor haar specialisatie packaging & design nam Dewi in haar tweede studiejaar van de opleiding Food Innovation deel aan het Instant groentesoep verpakkingsproject.

  • Stageverhaal Lotte

    Lotte studeert aan de opleiding Food Innovation en heeft stagegelopen bij Mister Kitchen in Amsterdam.

  • Stageverhaal Lizanne

    Lizanne woont in het Brabantse Herpt en ging op stage in Barcelona. Het was een hele ervaring om een klein dorp te verruilen voor een wereldstad, maar ze heeft er op en top van genoten. ‘’Ik heb mensen van over de hele wereld ontmoet. Het is een komen en gaan van mensen die (tijdelijk) in Barcelona gaan wonen. Je leert steeds nieuwe mensen kennen. Echt leuk!’’

  • Studentverhaal Pepijn

    Hij werkte in een sterrenrestaurant. “Koken op hoog niveau betekent volledige overgave”, zegt Pepijn. “Dat botste met mijn sociale leven. Daarnaast wilde ik meer diepgang in mijn werk.” Zo maakte hij de keuze voor Food Innovation.

  • Studentverhaal Pleun

    Pleun wilde vroeger modeontwerpster worden. Nu kleedt ze voedingsmiddelen aan: Pleun koos Food Packaging, één van de drie mogelijkheden binnen Food Design & Innovation.

  • HAS green academy student

    Afgestudeerde Lianne aan het woord

    Lianne studeerde de hbo-opleiding Food Technology en volgt nu een masterstudie in Wageningen. ''Ik leer alles over processen, duurzaamheid en kwaliteit."

  • HAS green academy student

    Afgestudeerde Mayke aan het woord

    Oud-student Mayke werkt als Sales Manager en Food Innovator bij Ruitenberg BasiQs. Ze volgde de hbo opleiding Food Technology bij HAS green academy.

  • HAS green academy student

    Afgestudeerde Joep aan het woord

    Joep studeerde Toegepaste Biologie aan HAS green academy. Met zijn affiniteit voor technologie zorgt hij voor innovaties in de agro-sector.

  • Afgestudeerde Nigel aan het woord

    Nigel studeerde Management van de Leefomgeving aan HAS green academy en werkt nu als Toezichthouder Bouw en Woningtoezicht bij de gemeente Hilvarenbeek.

Filters

Review
Studentverhalen
hbo-opleiding