Reviews

Onze studenten en cursisten bij HAS green academy hebben allemaal hun eigen unieke verhaal. Of ze nu net zijn begonnen met hun voltijd hbo opleiding, hun ervaringen vertellen over het maken van een studiekeuze of een gaaf stageverhaal hebben, ze zijn het waard om te delen. Op deze pagina staan al hun verhalen gebundeld. Gebruik de filtering om alle studentenverhalen van onze HAS green academy hbo bachelor studenten te lezen!

HAS-student in lab

Bekijk hier de verhalen van onze studenten, cursusten en partners over het studeren en samenwerken met HAS green academy.

Wat wil jij lezen?

Review
Studentverhalen
hbo-opleiding
  • Studentverhaal Annemarijn

    Annemarijn is derdejaarsstudente Bedrijfskunde en agribusiness. Voor de invulling van haar derde jaar wilde ze altijd al een minor in het buitenland doen. Tijdens haar opleiding bij de HAS heeft zij een half jaar gestudeerd in Zwitserland! Ze vertelt meer over haar ervaring.

  • Docentverhaal Kelly

    Kelly is sinds vier jaar werkzaam als Docent Food Innovation op HAS green academy. Voordat ze bij de HAS kwam werken heeft ze verschillende functies in het binnen- en buitenland gehad, altijd met voeding als rode draad. Benieuwd naar de rest van haar verhaal? Lees dan snel verder!

  • Stageverhaal Laurence

    Laurence studeert Bedrijfskunde en foodbusiness en heeft voor zijn derdejaars onderzoeksstage stage gelopen bij een koffiebranderij waar hij naast het uitvoeren een marktonderzoek ook al praktijkgericht aan de slag mocht gaan.

  • Afgestudeerde Isa aan het woord

    Isa Vullers studeerde Hippische Bedrijfskunde en Pet Business aan de HAS green academy. Met haar passie voor paardensport en kennis die ze op heeft gedaan op de HAS, streeft ze nu haar eigen businessidee na.

  • Docentverhaal Stef

    Hoi, ik ben Stef Noort, 36 jaar en nu bijna 2 jaar werkzaam op de HAS green academy. Met veel plezier begeleid ik de studenten van de opleiding Bedrijfskunde en foodbusiness.

  • Student story Yaêl

    Hi! My name is Yaêl and I am a 3rd year International Food and Agribusiness student. In your third year, you get to do an internship or minor (or both) abroad. With IFA you can go everywhere in the world, because everywhere is food production.

  • Studentverhaal Sandra

    Hey, ik ben Sandra derdejaars student Bedrijfskunde en agribusiness. Als dochter van een agrarische familie met een gecombineerd bedrijf, was mijn wereld altijd al gevuld met de aanwezigheid van koeien en varkens. De uitdagingen waarvoor een agrarisch ondernemer staat, zijn divers en uitdagend. Het gaat niet alleen om het optimaliseren van de productie, maar ook om het begrijpen van markttrends, het ontwikkelen van slimme marketingstrategieën en het beheren van de financiën om het bedrijf winstgevend te houden.

  • Studentverhaal Tina

    Mijn naam is Tina en ben 19 jaar oud. Ik kom uit het buitengebied van West-Brabant. In deze omgeving ben ik nog steeds te vinden. Thuis, op mijn werk of in de kroeg. Van jongs af aan ben ik niet anders opgevoed om over tractors en koeien te praten. Waardoor de interesse in de veehouderij is gegroeid. Geen thuisbedrijf en niet werkzaam op een boerderij, maar als nog wel begonnen aan de studie Veehouderij op de HAS. Sinds januari 2023 ben ik werkzaam op een melkveebedrijf. Ik haal veel plezier en kennis uit mijn werk en studie.

  • Studentverhaal Gerine

    Hoi, ik ben Gerine van Beek, 20 jaar oud en ik zit op dit moment in mijn 3e jaar van de studie Veehouderij. Ik heb gekozen voor deze opleiding omdat ik altijd al iets met dieren had. Thuis hadden we geen boerenbedrijf, daardoor ben ik al jong gaan werken op een geitenbedrijf. Toen dat erg goed beviel heb ik er uiteindelijk voor gekozen om veehouderij te gaan studeren. Ik vind het heel gezellig op de HAS, er is altijd wel tijd voor een praatje met studenten of docenten van de opleiding!

  • Stageverhaal Marlou

    Hi, ik ben Marlou Jacobs en ik zit op dit moment in mijn 3de jaar van de studie Bedrijfskunde en agribusiness. Ik heb tijdens mijn opleiding al meerdere stages gelopen, en één daarvan was bij Delphy in Egypte. Daar maakte ik deel uit van team noord-west Afrika.

  • Studentverhaal Job

    Vóór mijn huidige opleiding Health Innovation heb ik een mbo-opleiding afgerond én nog een jaar hbo gedaan op een grote school. Omdat het hbo een stuk theoretischer is dan het mbo, had ik het gevoel dat het uitdagend zou gaan worden.

  • Stageverhaal Imme

    Imme zit in haar derde jaar van de studie bedrijfskunde en foodbusiness. Tijdens dit schooljaar heeft ze een stage gelopen van 10 weken. Imme heeft dit gedaan bij Scherpenhuizen BV, een bedrijf dat AGF-producten verpakt en exporteert naar meer dan 15 landen. Klanten van Scherpenhuizen zijn supermarkten en retailers

  • Afgestudeerde Marieke aan het woord

    Oud student Marieke volgde de hbo opleiding Food Technology bij HAS green academy en werkt nu als Technical service & Quality specialist bij Henningsen Nederland BV.

  • Student story Jessica

    Being part of an international programme makes it fun and very interesting to learn about other students’ cultural differences. The Netherlands itself is an open-minded and friendly country that embraces English as a second language in many cities, giving the students the opportunity to balance their financial lives and expand their social activities. I found it funny that many locals could speak my language or understand it at a certain level. Dutchies are often curious people with a kind but direct way of communicating.

  • Afgestudeerde Sam aan het woord

    Sam heeft Milieukunde gestudeerd aan HAS green academy en studeert momenteel de master Biobased Sciences aan de Wageningen universiteit.

  • Afgestudeerde Maxine aan het woord

    Maxine heeft Milieukunde gestudeerd aan HAS green academy en is momenteel werkzaam als (Junior) Projectleider Bodem bij Certicon Kwaliteitskeuringen BV in Ede.

  • Studentverhaal Joey

    Joey studeerde Milieukunde bij HAS green academy en heeft iets met water. Na zijn opleiding ging hij aan de slag bij Brabant Water en werkt hij tegenwoordig als adviseur watervoorziening.

  • Stageverhaal Dewi

    Voor haar specialisatie packaging & design nam Dewi in haar tweede studiejaar van de opleiding Food Innovation deel aan het Instant groentesoep verpakkingsproject.

  • Stageverhaal Lotte

    Lotte studeert aan de opleiding Food Innovation en heeft stagegelopen bij Mister Kitchen in Amsterdam.

  • Stageverhaal Lizanne

    Lizanne woont in het Brabantse Herpt en ging op stage in Barcelona. Het was een hele ervaring om een klein dorp te verruilen voor een wereldstad, maar ze heeft er op en top van genoten. ‘’Ik heb mensen van over de hele wereld ontmoet. Het is een komen en gaan van mensen die (tijdelijk) in Barcelona gaan wonen. Je leert steeds nieuwe mensen kennen. Echt leuk!’’

Filters

Review
Studentverhalen
hbo-opleiding